Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2020.10.29 (Csütörtök), 08:00

Készülünk a hazai BCL nyitányra. 

Tájékoztatjuk Kedves Szurkolóinkat, hogy a félresikerült orosz túra után november 3-án a lengyel Start Lublin elleni hazai mérkőzéssel megkezdjük a Basketball Champions League 2020/21-es idényét.

Pár fontos tudnivaló a mérkőzés előtt:

A magyar jogszabályok és a BCL rendelkezéseit figyelembe véve a mérkőzés nézők előtt kerül megrendezésre.

A járvány által okozott bizonytalan helyzetre való tekintettel csak az egyes mérkőzésekre fogunk jegyeket árusítani, nem lesz „BCL-bérlet”.

A BCL szabályzata értelmében a csapatok kispadjai mögött 15 métert üresen kell hagyni. Ez Csapatunk esetében azt jelenti, hogy (mivel a BCL-mérkőzéseken a szabályok szerint a hazai bajnokikhoz képest ellentétes oldalon helyezkednek el a cserepadok) az „E” és az ‘F” mobil szektorok lezárásra kerülnek, ott nézők nem foglalhatnak helyet.

A BCL-mérkőzésekre is ugyanazok a járványmegelőzési szabályok érvényesek, mint a korábban a bajnoki mérkőzések kapcsán közzétettünk (kiemelten a maszkviselésre és kézfertőtlenítésre vonatkozó rendelkezések). A szabályok betartását ellenőrizzük! A rendelkezések az alábbi linken találhatók: http://falcokc.com/hirek/jarvanyugyi-eloirasok-a-20202021-es-ferfi-kosarlabda-nb-i-es-szezonra-_2296/.

Bérletes szurkolóink elkötelezettségét természetesen szeretnénk honorálni, ezért számukra minden BCL-mérkőzés előtt jegyelővételi lehetőséget biztosítunk. A Start Lublin elleni mérkőzésre ezt az október 31-i, PVSK-Veolia elleni bajnoki mérkőzés félidejében, valamint a mérkőzés után tesszük lehetővé. A bérleteik felmutatásával válthatják meg a jegyeiket. Egy bérlettel, egy db jegy vásárolható.

Online felületünkön (http://falcokc.com/jegyvasarlas) a jegyvásárlás november 1-jén 9:00-kor indul, de természetesen lehetőség lesz a belépőt a mérkőzés előtt a helyszínen, az Arena Savaria jegypénztárában is megvásárolni.

Köszönjük megértésüket!

forrás: falcokc.com

Helyszínek, szervezők