Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2017.04.20 (Csütörtök), 08:00

Medford, Govens, Váradi, Tóth N., Zigeranovic és Pustahvar is jól dobtak, így aztán nem maradhatott el az újabb hazai siker.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Szolnoki Olaj KK 77–71 (16–18, 21–19, 18–11, 22–23)
Szombathely, Aréna Savaria, 2600 néző
V.: Papp P., Farkas G., Söjtöry T. (Páli K.)

Falco: GOVENS 19/9, Kovács P. -, VÁRADI 9/3, Pustahvar 7/3, Zigeranovic 8. Csere: Bognár -, MEDFORD 20/12, TÓTH N. 9, Barham -, Simon 3/3.

Szolnok: Pavlicevic 10/3, VOJVODA 16/6, Popovic -, Eilingsfeld -, ANDRIC 10. Csere: BORISZOV 12/6, Wittmann 9/3, Barnies 6, Tóth Á. 8.

Kipontozódott: Tóth N. (40. perc), ill. Tóth Á. (35. perc), Andric (36. perc).

Kattintson IDE, és visszanézheti is a Falco-Olaj felsőházi rangadót.  

 

SEKULOVIC SZERINT A KÜZDENI TUDÁS, KMÉZIC SZERINT A HARMADIK NEGYED DÖNTÖTT

A hazai mester a csapat mellett a közönséget, a vendégek vezetőedzője pedig az első félidőben nyújtott teljesítményt dícsérte. Mestermérleg az alábbiakban.    

Srecko Sekulovic: Bejöttek a számításaink, nehéz meccset játszottunk. A vasárnapi mérkőzés benne volt a lábakban, fáradtan. lassan kezdtünk, de a második félidőben már megtaláltuk ritmusunkat és jól kosárlabdáztunk. Nem ez volt a legszebb meccsünk, amit itthon játszottunk, de a fiúk nagyot küzdöttek, és nagyon fontos győzelmet arattak. Büszke vagyok a csapatomra, és a közönségünkre is.

Kmézics ZoránJól szálltunk a mérkőzésbe, az első félidőben összességében jól játszottunk, a második félidő elején azonban elhibáztunk több támadást is, amit megbüntetett a Falco és előnybe került. A harmadik negyedben csak 11 pontot dobtunk, ez döntötte el a meccset. Végig ott voltunk ellenfelünk nyakán, a kritikus pillanatokból mégis mi jöttünk ki rosszabbul. Ha a támadások végén kevesebb hibával játszunk, talán másként alakult volna a meccs.

Forrás: nso.hu

Helyszínek, szervezők