Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2018.11.09 (Péntek), 08:00

A 4-es poszton bevethető, Falco-szurkolók körében rendkívül népszerű fehérorosz játékos már a héten bekapcsolódik az edzésmunkába.   

Korábban már megírtuk, hogy több sebből vérzünk, jelenleg számos sérült, illetve nem teljesen egészséges játékossal rendelkezünk. Klubvezetésünk ezért a sérvműtét miatt előreláthaóan 2 hónapra kieső amerikai Evan Bruisma helyére 4-es poszton bevethető játékost keresett. A tárgyalások előrehaladtáról, illetve a szerződéskötésről Gráczer György, klubunk ügyvezetője tájékoztatta honlapunkat. 

- A műtét előtt álló Bruinsma már haza is utazott Amerikába, ezért úgy döntöttünk, hogy november 10-január 10-ig terjedő időszakra pótulnunk kell őt. A játékosügynökök ajánlatait áttanulmáyozva úgy határoztunk, hogy  Szombathelyen már jól ismert Aliakszandar Pustahvar szerződtetése mellett tesszük le a voksunkat. Szása időközben már alá is írta a szerződését hozzánk. BÍzunk benne, hogy gyorsan felveszi a ritmust és segítségünkre lesz már a jövő héten - nyilatkozta olalunknak Gráczer György.  

A klub ügyvezető elnöke arról is tájékoztatott, hogy Szása csütörtök este már Szombathelyre érkezik, pénteken orvosi vizsgálatokon esik át, majd szombaton bekapcsolódik a Gasper Okorn vezette edzésmunkába.

A Falco legközelebb november 14-én a FIBA Europe Cup 5. fordulójában Angliában szerepel, az ellenfele a Leicester Riders lesz. 

Helyszínek, szervezők