Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2019.01.08 (Kedd), 08:00

A Zsíros Tibor férfi Magyar Kupa elődöntőjébe jutásáért február 14-én az ASE Paks ellen lépünk pályára! Az MKOSZ székházából jelentjük!

A helyszínen tartózkodó Pichler Gergely technikai vezetőtől megtudtuk, hogy a sorsolási ceremóniát Szalay Ferenc, az MKOSZ elnöke nyitotta meg, majd köszöntötte az érintett csapatok képviselőit. Ismeretes, hogy a Szolnoki Olaj, a Jászberény, az ASE Paks, a Falco, a PVSK, a DEAC, a Körmend és a ZTE jutott a Győrben rendezendő nyolcas döntőbe.  

Miután Bodnár Péter MKOSZ főtittkár is üdvözölte a megjelenteket, megtudtuk, hogy a kupagyőztes 3, a 2. helyezett 1,5 millió, míg a bronzérmes 900 ezer forint díjazásban részesül majd. 

A sorsolás eredményeként a legjobb 4 közé jutásért az ASE Paks ellen kell megküzdenünk, majd győzelem esetén a Jászberény - Körmend negyeddöntő győztesével játszunk a fináléba kerülésért. 

A másik ágon PVSK - Szolnok és DEAC - ZTE negyeddöntőket rendeznek. 

A program: 13:00: Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – ASE
15:30: Jászberény – Egis-Körmend
18:00: Pécsi VSK-VEOLIA – Szolnoki Olaj KK
20:30: DEAC – Zalakerámia ZTE KK

A negyeddöntőket február 14-én, az elődöntőket 1 nappal később, a döntőt, illetve a 3-4. helyért rendezett meccset február 16-án bonyolítják le!

A döntőbe jutásért a Falco – ASE győztese játszik a Jászberény – Körmend mccs nyertesével, míg a PVSK – SZolnok párharc győztese a DEAC – ZTE nyertesével.

Az elődöntők szombaton 15 óra 30 perctől, és 18 órától rendezik. Utóbbit az M4 Sport közvetíti.
A fináléra vasárnap 18 órától kerül sor.

forrás: falcokc.com

Helyszínek, szervezők