Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2021.02.08 (Hétfő), 08:00

Öt góllal, 26-21-re kaptunk ki hazai pályán.

A Kisvárda elleni rangadó előtt a születésnapos Katarina Tomasevicset köszöntöttük fel. Idegesen kezdtek a csapatok, a találkozó elején felváltva estek a gólok. Egy találattal mindig a vendégek vezettek, de az első félidő felénél 4-4-et mutatott az eredményjelző. Két Szabó-góllal ellépett kettőre a Kisvárda, majd Horilszka harmadik hetesével 5-6-ra zárkóztunk. Fontos pillanatokban veszítettünk kétszer labdát, 5-8-nál Marosán György kért időt. Nem volt szerencsénk sem, egy kivédekezett vendégakció a blokkoló kezekről pattant a hálóba, 6-10. Az első félidő hajrájában Bandelier tüzelt a kapuba, a szünetben három gól volt a Kisvárda előnye, 8-11.

Jobban kezdte a második félidőt a vendégcsapat, villámgyorsan hat gólra növelte a különbséget, 9-15. Kulcsár, Horváth Petra és Horilszka is betalált, közelebb tudtunk jönni 13-17-re. A folytatásban megint elhúzott hat gólra a Kisvárda, de az NB I-ben debütáló Forgács Viktória egy kontra végén újra négyre zárkóztatta az SZKKA-t. Hiába védett Tomasevics, a túloldalon Pásztor is sokadik bravúrját mutatta be, így nem tudtuk közelebb jönni. Horilszka találata után, 18-22-nél időt kért a Kisvárda mestere, de 5 perccel a vége előtt megint elhúzott hatra a Kisvárda, és innen már nem volt esélyünk visszakapaszkodni. A vendégek 26-21-re nyertek és elvitték a két pontot az Aréna Savariából.

Hungast Szombathelyi KKA – Kisvárda Master Good SE 21-26 (8-11)

K&H Liga, 10. forduló

SZKKA: Tomasevics – Horváth P. 6, Bandelier 1, Pődör, Horilszka 8, Agbaba, Orbán Csere: Christe (K) , Kulcsár 1, Varga 2, Szendrei 2, Mayer, Forgács 1.

forrás: szombathelyikezilabda.hu

A mérkőzésről készült videó összefoglalót lent megnézheti. 

Videó

Helyszínek, szervezők