Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2017.01.28 (Szombat), 08:00

Csapatunk vezetőedzője szerint, ha az egész meccs alatt jól összpontosítunk, akkor folytathatjuk a hibátlan hazai sorozatot. A paksi vereség után elemeztük a hibákat, a támadójátékunkat külön is kemény kritikával illettem. A hét elején elég nehéz volt felrázni a fiúkat, aztán igyekeztünk hamar elfelejteni a vereséget – kezdte honlapunknak adott nyilatkozatát Srecko Sekulovic.

vezetőedzőtől azt is megtudta honlapunk, hogy egész héten arra készült csapatunk, hogy kijavítsa a hibákat, hogy a stabil játékerőt képviselő listavezető ellen is esélyesként lépjünk majd pályára. 
Az Alba Fehérvár csapatában minden pozícióban kiváló játékos áll rendelkezésre, a palánk alól, de kintről is nagyon jól dobnak. Tiszteljük őket, de nyerni akarunk – fogalmazott a mester, aki szerint ősszel Székesfehérváron is volt esélyünk a győzelemre.

Remélem sikerül az utolsó percekben is jól összpontosítani és akkor folytathatjuk a hibátlan hazai teljesítményt. Nem adhatjuk el a labdákat, mert akkor az Alba könnyű pontokkal nagyon megbüntethet bennünket. Jól kell védekeznünk és jó dobószázalékot kell hoznunk, s akkor az élmezőnyben maradhatunk. A kiváló közönségünk miatt mindent megteszünk a sikerért – tette hozzá vezetőedzőnk.

A Falco KC – Alba Fehérvár rangadó 18 órakor, az utánpótlás meccs pedig 15 órakor kezdődik az Aréna Saváriában.  

 

forrás: falcokc.com

Helyszínek, szervezők