Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2017.02.14 (Kedd), 08:00

Gyenge kezdés a Haladás VSE női kézilabdázóinál. Február 12-én folytatódott a bajnokság a zöld fehérek számára. Az első találkozó Bükön volt a Mohácsi TE ellen.

A hosszú és kemény alapozás és a győztes felkészülési meccsek nem várt eredményt hoztak a hétvégén. Sajnos a csapat nem a tőle elvárt formát mutatta. 15 percig tudtuk tartani a mérkőzést, majd sok eladott labda és kihagyott ziccer után az ellenfél csapata meglódult. A véghajrában sikerült feljönnünk egy gólos különbségre, de a fordítás már nem sikerült. El kell ismernünk, hogy sok amatőr hibával játszottunk és a mohácsiak sokkal koncentráltabb formát mutattak. Az eredmény 25-33 a vendég csapat számára. Pozitív, hogy az új igazolásaink közül Szabó Janka jó és pörgős formát mutatott, míg a régiek közül Guttyán Adrienn hozta a kötelező gólokat.

A felnőtt csapat mellett a junior csapatunk nagyon izgalmas meccs után megszerezte első pontját a bajnokságban. Az eredmény 29-29, ami szépnek mondható az őszi 13 gólos vereség után. Csapatunk végig koncentráltan tudott játszani. Bízunk benne, hogy a következő meccsek közül többet tudunk pontra váltani.

Hamar Zoltán: “Meg kell hoznunk néhány drasztikus lépést, és bele kell nyúlnunk a csapat összeállításába. Még a tavaszi szezon elején megtesszük a lépéseket.”

 

 

 

Helyszínek, szervezők