Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2023.02.27 (Hétfő), 08:00

Tizenöt góllal, 37-22-re nyertünk Sárváron a Tempo ellen.

Szombathelyi KKA – Tempo KSE 37-22 (17-10)

NB I/B 19. forduló, Sárvár Aréna

SZKKA: Christe – Balogh P 3., Kulcsár 3, Pődör R. 5, Szmolek 8, Pődör B. 4, Varga N. 5 Csere: Horváth A. 3, Kiskartali 2, Tanaskovics, Szendrei 1, Győri 1, Biró 2, Fritz (K) Vezetőedző: Pődör Zoltán

 

Szombaton délután a bajnokság 13. helyén álló Tempo KSE csapatát fogadtuk rendhagyó módon a Sárvár Arénában, a helyszínváltozásról egy későbbi cikkünkben is foglalkozunk majd. Az NB I-be visszajutásért küzdő csapatunk már a mérkőzés elejétől kezdve esélyeshez méltóan, nagy lelkesedéssel és jó sebességgel játszott. Emberelőnyben egy egészpályás, majd félpályás üreskapus góllal gyorsan megléptünk 7-3-ra, rögtön időt is kértek a vendégek. A folytatásban is remekül működött a védekezésünk, szemfüles labdaszerzések után gyors gólokkal növeltük tovább a különbséget, a szünetben már hét góllal vezettünk, 17-10-es állást mutatott az eredményjelző.

A térfélcserét követően is hatékonyan védekeztünk és gyors tempóban folytattuk a meccset, így már a második félidő elején eldőltek a lényegi kérdések, 23-12-nél újra időt kért a vendégcsapat. Az összecsapáson minden játékosunk pályára lépett és gyakorolni is tudtunk új dolgokat a közelgő újabb fontos rangadókra hangolódva új dolgokat is tudtunk gyakorolni. Egyetlen pillanatra sem forgott veszélyben, hogy megnyerjük a mérkőzést és végül nagyon magabiztos, 15 gólos győzelmet arattunk. Legközelebb két hét múlva lépünk pályára, a Kozármisleny elleni kiemelten fontos idegenbeli rangadó következik.

Köszönjük Szurkolóinknak, hogy Sárvárra is elkísérték a csapatot.

Helyszínek, szervezők