Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2021.02.05 (Péntek), 08:00

Csapatunk bal oldali védője, Németh Milán ősszel bombagólt szerzett a Szeged ellen 2-0-ra megnyert meccsünkön. Vasárnap sem akar pontatlanul hazatérni a Tisza-partjáról.

Emlékezetes gólt, az egyszer biztos. Németh Milán az augusztus 16-i, Szeged (2-0) elleni találkozó 45. percében gyengébbik, jobb lábával 17 méterről óriási gólt lőtt a bal felső sarokba. A rutinos, 32 éves védő találatát Tóth Barna még eggyel megfejelte, így a Hali 2-0-ra verte az őszi 4. fordulóban a Tisza-partiakat. Az akkori eredményt vasárnap is elfogadnánk.

- Kifejezetten jó meccset játszottunk a Szegeddel, jól futballoztunk, a gólom miatt számomra különösen emlékezetes találkozó volt - mondta Németh Milán. - Bosnjaktól kaptam a labdát a bal szélen, majd mivel két szegedi is letámadott, belefé toltam a labdát, a bal lábamról a jobbra tettem, majd ellőttem. De nem csak az én találatom volt nagy, hanem Tóth Barna is remek gólt szerzett, aki két embert cselezett ki és bombázott a hálóba. Ám ez már a múlt, a szegediekhez új edző került a télen, akivel nyilván másfajta játékrendszerben futballoznak. Az alföldiek csatársorában olyan veszélyes támadók szerepelnek, mint Germán Tamás vagy korábbi csapattársunk, Grumics Miroszlav. Mivel mindkét csapat kikapott az elmúlt vasárnap, most mindkettő javítani akar - mi biztosan. A hét elején videóztunk, kielemztük a Gyirmót elleni mérkőzést, láttuk, mit és hol rontottunk el. Idegenben sosem rossz a döntetlen, de nyilván győzni megyünk Szegedre. Egy biztos: pont nélkül nem akarunk hazajönni!

forrás. haladas.hu

Videó

Helyszínek, szervezők