Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2018.05.02 (Szerda), 08:00

A női labdarúgó NB I. alsóházának negyedik fordulójában a Haladás-Viktória simán, 3-0-ra győzött az Újpest ellen.

Újpest FC–Haladás-Viktória FC 0-3 (0-2). – Szusza Ferenc-stadion, 50 néző, női NB I-es labdarúgó-mérkőzés, alsóházi rájátszás, 4. forduló, vezette: Somogyi.
Újpest: Vincze – Dencz, Gál, Lipkovits, Kiss F. – Molnár (Soós, 67.), Muratovic, Horváth T., Vidács – Andriska, Markó. Edző: Oroszi Sándor.
Haladás-Viktória: Bíró – Balogh, TÁLOSI, Fördős, Kiss Zs. – Csidei – Szakonyi, FÁBIÁN (Horváth V., 82.), Manhart (Kopcsándi, 28.), ÖREG (a mezőny legjobbja) – Siklér (Kun, 60.). Edző: Simon Attila.

Az első perctől kezdve a vendégek uralták a mérkőzést, labdatartásra épülő futballjuk ellen nem volt ellenszerük az újpestieknek. Öreg Cintia már a hatodik percben betalált és a folytatásban is a vasiak akarata érvényesült. A viktóriások – egy újabb Öreg-góllal – már az első félidőben eldöntötték a három pont sorsát. Üröm az örömben, hogy Manhartot a 28. percben bokasérülés miatt le kellett cserélni. 
A második félidőben már mindkét csapat a hármas sípszót várta, Öreg viszont megszerezte saját és csapata harmadik találatát. 
Gólszerző: Öreg 3 (6., 36., 77.).

Simon Attila: – Az egy héttel ezelőtti mérkőzés fényében sejtettem, hogy nehéz meccs lesz - a lányok ugyanis a 7-0 után túlságosan is magabiztosak voltak. Azt kértem tőlük, hogy az első félidőben döntsék el a három pont sorsát – ez sikerült.

Videó

Helyszínek, szervezők