Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2020.10.29 (Csütörtök), 08:00

A Sportstatisztika blog elkészítette a magyar klubok nézettségét a 2020/21-es szezonban - szeptember 30-ig bezárólag. A Szombathelyi Haladás egy sor NB I-es együttes előtt a 8. helyen áll!

sportstisztika.blog.hu oldal időről-időre elkészíti a honi labdarúgás, kosárlabda, kézilabda, vízilabda és jégkorong-bajnokságban szereplő együttesek átlagos nézőszámainak adatait. Ezúttal a 2020/21-es bajnokság volt terítéken, az oldal most szeptember 30-ig bezárólag vette figyelembe a hazai nézőszámokat. Nos, ezúttal is bebizonyosodott, hogy nem csak a megyében, hanem országosan is kiemelkedő a Haladás-meccsek látogatottsága. Csapatunk ugyanis nézőszám tekintetében 2720-as átlagnézőszámával az előkelő 8. helyet foglalja el a listán, amelyet egyébként nem meglepő módon az FTC futballcsapata vezet.

A Haladást az NB II-es együttesek közül egyedül a Pécs előzi meg, tehát a másodosztályban a második leglátogatottabb meccseknek a Haladás Stadion ad otthont! Sőt, csapatunk egy sor NB I-es együttes nézőszámát is felülmúlja! Mögöttünk foglal helyet a listán a Budapest Honvéd, a Kisvárda, a Paks, a Puskás Akadémia, az Újpest, a Budafok és a Mezőkövesd is.

Mi mást írhatnánk: nagyon köszönjük szurkolóinknak, hogy ennyien a csapat mellett állnak!

forrás: haladas.hu

 

Helyszínek, szervezők