Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2017.04.25 (Kedd), 08:00

Egy pörgős, látványos mérkőzésen kapott ki a Hali. A nézők szép gólkat láthattak mind a két oldalon. A szombathelyiek mindent megtettek, küzdöttek a pályán, félidő után még felzárkóztak 1 gólra, a végén pedig sokáig próbálkoztak vészkapusos játékkal, de a külföldi játékosokat felvonultató Győr ellen ez ma kevés volt! Pénteken hazai pályán kell javítani a Dunaújváros ellen Hajrá Hali!

Gólszerzők: Halmos Máté, Horváth Péter, Öreglaki Norbert

A találkozót bátran kezdte a Haladás. Felvállalta a nyílt játékot, szép támadásokat vezetett - de a helyzetek kimaradtak. A Győr lassan ébredt, ám talált egy gól, ettől megnyugodott. Sőt, gyorsan növelte is az előnyét. Át is vette az irányítást az ETO, letámadta ellenfelét, alig-alig volt a labda a szombathelyieknél - de Sásdi remekül védett. Aztán egy látványos akció végén Halmos szépített. A félidő hajrájában már ki-ki meccset láthattak a szurkolók. Úgy tűnt, hogy rendezte sorait a HVSE. De a nagy adok kapokból az ETO jött ki jobban, nem sokkal a félidő vége előtt, kihasználva egy védelmi hibát, harmadszor is betalált. Nem futballozott rosszul az első játékrészben a Haladás, de az ETO pontosabb, és sokkal eredményesebb volt.

Fordulás után is folytatódott a rohanás. Horváth Péter gyorsan szépített a zöld-fehéreknek. Ám a folytatás a hazaiaknak sikerült jobban, zsinórban három gólt rúgtak. A hajrában a Haladás vészkapussal rohamozott, ott pattogott a labda a győriek térfelén, de Öreglaki révén már csak egyszer tudott kapuba találni a vendég. Kikapott a Haladás, de azért megszorongatta esélyesebb ellenfelét - ami bíztató a folytatásra nézve.

Turzó József: 

"Nagyon intenzív mérkőzést játszottunk, a felsőházban eddig ez volt a legjobb teljesítményünk. De hát a Győr volt az ellenfelünk, egy nagyon jó csapat, amely minden hibát kíméletlenül büntet. Jól futballoztunk, de még természetesen tudunk és kell is fejlődnünk."

forrás: vaol.hu - Tóth Gábor

Videó

Helyszínek, szervezők