Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2021.01.19 (Kedd), 08:00

Lake bízik a továbbjutásban. 

Második szezonod a BCL-ben, tavaly nem sikerült a továbbjutás, idén az utolsó mérkőzésen dől el bejutunk-e a legjobb 16 csapat közé. Úgy tűnik előre lépett csapat.
Igen, sikerült fejlődnünk, aminek voltak előjelei. A tavalyi csapatból maradt Beni, Szili, Zozó, Ábel és én, valamint Gasper Okorn és Milos Konakov. Mind tudtuk, hogy milyen a csoportmérkőzések hangulata és sebessége, számunkra már nem volt újdonság. Az is fontos volt, hogy a Falcora már nem, mint újoncként tekintettek a BCL-ben, hisz a tavalyi sorozatban több csapatot is legyőztünk és felhívtuk magunkra a figyelmet. Valóban idén az utolsó csoportmeccsen dől el a továbbjutás, ami mindenképpen fejlődés. Meglátjuk, milyen eredménnyel térünk haza Oroszországból.

Milyen mérkőzésre számítasz?
Egy ki-ki meccset idegenben megvívni nem egy leányálom, de egy mérkőzésen bármi megtörténhet. Nagyon fizikális játékosok alkotják a Novgorod csapatát, akik tudják és ki is akarják használni az erejüket. Nagyon nehéz dolgunk lesz a palánkok alatt, oda kell figyelnünk a lepattanózásunkra, nem szabad könnyű, második esély pontokat engednünk. Türelmesen kell játszanunk és vigyáznunk kell az eladott labdákra és akkor lehet esélyünk a győzelemre. Nem szabad megfeledkeznünk a védekezésünkről sem. Gasper és Milos jól felkészített Minket, ha fegyelmezetten végrehajtjuk a utasításokat, akkor mindkét oldalon a Novgorod fölé kerekedhetünk.

A győzelemmel a TOP 16-ba kerülnék. Mit jelentene ez a csapat számára?
Az biztos, hogy hatalmas megtiszteltetés lenne a Bajnokok Ligája legjobb 16 csapata között szerepelni. Nekem egy továbbjutás azt jelentené, hogy jó irányba haladunk és az elvégzett munkának meg lesz az eredménye. A fiúkkal már többször beszélgettünk a holnapi mérkőzésről, de meg sem fordult a fejünkben, hogy ne sikerüljön az orosz túra

forrás: falcokc.com

Helyszínek, szervezők