Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2020.10.30 (Péntek), 08:00

Információk a Pécs elleni hazai bajnoki előtt!

Kedves Szurkolóink!

Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy a csütörtöki tesztelésen részt vett játékosaink és a stáb tagok is kézhez kapták negatív eredményüket. A COVID-19 betegséggel összefüggő járványügyi megfigyelés esetén alkalmazandó egyes szabályokról szóló 409/2020. (VIII.30.) Korm. rendelet szerint Gasper Okorn és a csapat ma délután el is kezdheti a felkészülést a holnapi bajnokira.

Néhány technikai jellegű információ a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - PVSK Veolia 2020.10.31-i mérkőzéssel kapcsolatban:

U20 mérkőzés: 14:15
Pénztár- és kapunyitás: 16:00
Feldobás: 17:15

hatályos szabályok alapján nézőszám-korlátozás nélkül lehet látogatni a mérkőzéseket, azonban az alábbi rendelkezéseket szigorúan be kell tartani:

kötelező testhőmérséklet-mérés,
kötelező kézfertőtlenítés,
a sportrendezvény teljes időtartama alatt kötelező maszkhasználat.

VIP vendégeink és az akkreditált sajtómunkatársak az Aréna Savaria főbejáratánál a számukra külön fent tartott kapunál tudnak belépni.

A fertőzés elleni védekezés egyéni felelősségünk is, ezért megkérjük a sajtó munkatársait, szíveskedjenek minden esetben betartani a hatóság és a nemzeti egészségügyi szervezetek szabályait, az Aréna Savariában tartózkodás ideje alatt a szájmaszk viselése kötelező!

forrás: falcokc.com

Helyszínek, szervezők