Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2017.03.17 (Péntek), 08:00

A Szombathelyi Szabadidősport Szövetség elkészítette a 2017. évi Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság tavaszi sorsolását.

A teljes sorsolás, osztályokkal, csapatosakkal, játékokkal és statisztikákkal megtalálható a www.szombathelypont.hu weboldalon, a Sport/ Kispályás Foci menüpont alatt (http://szombathelypont.hu/sport/kispalyas-foci/).

A mobil telefonos felhasználók a SzombathelyPont applikáció ingyenes letöltése után, a Sport/Kispályás Foci Tabella menüpontban találják meg az említett információkat.

A bajnokságban összesen 8 férfi osztály lett kialakítva. Az I., I.B, II., III. A, III.B, Öregfiúk I. csoport, Öregfiúk II. csoport, és Öregfiúk senior csoport névre hallgató osztályok. A hölgyek bajnokságában, egy osztályban, négy csapat verseng egymással az elsőségéért.

Szombathelyen a kispályás labdarúgó bajnokság mozgatja meg legtöbb embert, hiszen 82 csapattal, ezeregyszáz körüli labdarúgó játékossal folyik évről-évre a pontvadászat.

A tavaszi bajnokág első mérkőzése március 18-án lesz, és (előre láthatólag) június 22-ig tartanak az összecsapások. A férfi csapatok két helyszínen: a Sportliget és a Gayer park pályáin játszanak.

A női mérkőzések előreláthatólag az Arborétum Sportlétesítményben lesznek.

Kövessék nyomon a bajnokság állását a SzombathelyPonton!

Helyszínek, szervezők