Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2017.02.21 (Kedd), 08:00

Óriási érdeklődés mellett, telt ház előtt játszotta a rangadót a Szombathelyi KKA csapata. Amennyiben ősztől NB1-es csapatokat láthat vendégül a szombathelyi klub, szinte biztos, hogy kicsi lesz a csarnok.

A kötelező győzelem terhe ezen az estén túlságosan rányomta a bélyegét a mérkőzésalakulásra. Több technikai hiba csúszott a játékba, buta labdavesztések után kapott a szombathelyi csapat elkerülhető gólokat. Félidőben ötgólos hátrányba kerültek, és a második félidőben nyolc gólra is meglépett a junior válogatott játékosokkal felálló NEKA. Ezután viszont szinte hihetetlen menetelésbe kezdett a Szombathelyi KKA. A csapat összekapta magát. Ezután a szombathelyi játékosok szívüket-lelküket beletették a játékba. Az új igazolások közül Schneider Éva hat gólt szerzett és korábbi alapemberek közül miután több labdát kapott Szendrei Barbara 4 gólt dobott, Virág Noémi pedig hátán vitte a csapatot és 6 gólig jutott. Alig volt hátra fél perc, amikor az egyenlítésért támadhatott a csapat, ám nem sikerült élni a lehetőséggel. 

 

Kozma Szerszám-Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia – NEKA 23-24 (9-24).

Szombathely, 300 néző, NB I/B-s női kézilabda-mérkőzés, vezette: B. Pech, Vágvölgyi.

Szombathelyi KKA: Futaki – Schneider 6, Pukler 3, Gaylhoffer 1, VIRÁG 6, Szendrei 4, Mayer 3. Csere: Tömő (kapus), Csépke, Takács B., Csire, Mórocz, Cser, Smid, Pődör.

Edző: Füzesi Ferenc.

forrás: http://www.szombathelyikezilabda.hu

Helyszínek, szervezők