Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2020.06.17 (Szerda), 08:00

Dizájnos címkéjén a játékosok, edzők, stábtagok portréi láthatók. Igazi különlegesség! Gyűjtse össze valamennyit!

Kedves Szurkolóink!

Úgy gondoltuk, népes táborunk megérdemli, hogy a kitartó szurkolásért cserébe egy igazi kuriózummal lepjük meg. Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy megjelent a Falco KC Szombathely hivatalos söre, a Falco sör. Egyedileg tervezett, extra minőségű, dizájnos címkéjén a klub címere mellett a játékosok, edzők és stábtagok portréi láthatók. Természetesen a bajnoki címeinkre utaló két csillag is megjelenik a 0.33 L-es üvegen.

Az alábbi szereplőkkel találkozhatunk a címkéken:

Juvonte Reddic #1 center
Ron Curry #2 irányító-hátvéd
DeVaughn Washington #6 erőcsatár
Bíró Olivér #7 bedobó
Perl Zoltán #9 hátvéd
Váradi Benedek #10 irányító-hátvéd
Benke Szilárd #11 hátvéd-bedobó
Sövegjártó Ábel #14 erőcsatár
Körmendi Bence #15 bedobó
Quinton Hooker #21 irányító
Verasztó Péter #25 hátvéd
De'Quon Lake #31 center
Filipovity Márkó #35 bedobó-erőcsatár

Gasper Okorn vezetőedző
Milos Konakov másodedző

Gráczer György ügyvezető
Pichler Gergely technikai vezető
Tanai Zoltán gyúró


Épül a Falco-brand!

A Falco sör az első a sajátmárkás termékeink közül, de a jövőben még több meglepetéssel készülünk szurkolóinknak.

Bajnokcsapathoz prémium minőségű sör dukál, márpedig a Falco sör ilyen. Népszerű ízvilágú termék, amely széles tömeget céloz meg. A sörök négyféle ízben érhetőek el.


Okorn mester már kijelölte a képzeletbeli kezdőcsapatot...

Tekintettel arra, hogy csapatunk színe a sárga-fekete, az „igazi” két tradicionális sört, vagyis az aranysárga pilsenit [4.9%] és a szűretlen – hatféle malátából készült – fekete sört [5.8 %] hozzuk forgalomba. Így tehát nemcsak a címkéken jelenik meg a csapat színe, hanem a termékek is magukon hordozzák azt.

A kevésbé sörivó, illetve a felfrissülni vágyó szurkolóinkra is gondoltunk, nekik a szűretlen búzasört [5.4 %] és a valódi ritkaságnak számító fekete ribizlisört – 30 %-os gyümölcstartalommal – ajánljuk [3.3 %].

A játékosok, edzők, vezetők mind a négy ízben választhatók!

A kényelem érdekében az üvegeket twist-off (csavarható) kupakkal hozzuk forgalomba!

A sörök akár hatos pakkban is rendelhetők.

Hol lehet kapni?

A koronavírus-helyzetre való tekintettel jelenleg még csak online rendeléseket tudunk felvenni, de vállaljuk, hogy Szombathelyen és vonzáskörzetében ingyenesen és érintkezés-mentesen házhoz szállítjuk a terméket. Ehhez nem kell mást tenni, mint írni a shop@falcokc.com e-mail címre. Kérjük, hogy elérhetőségei (név, cím, telefonszám) mellett a sörök fajtáját és azok darabszámát is jelöljék meg.

Fontosnak tartjuk, hogy a jövőben termékeinkkel ne csupán meccsnapokon, de a hétköznapokon is tudjuk a klub értékeit képviselni, közvetíteni, ezért tervezzük egy Falco shop létrehozását is, ahol szintén kapható lesz majd, de a következő lépcsőben akár egyes szombathelyi sörözőkben, vendéglátóhelyeken, üzletekben is hozzájuthatnak szurkolóink.


Bevetésre várva... Állítsa össze Ön a csapatot, ezúttal csak az Ön döntésén múlik, hogy kik kerülnek pályára a Falcóban!

Akár Ön is segítheti a Falcót!

Ilyen még nem volt! A Falco sör igazi különlegesség, egyetlen másik magyar kosárlabdacsapatnak sincs saját söre, de ez még Európában is ritkaságnak számít!

A prémium minőséget képviselő Falco sört elérhető áron, 590 Forintért kínáljuk. Fontos hangsúlyozni, hogy minden egyes sör megvásárlásával csapatunkat támogatják a szurkolók. Ennek a jelenlegi, bizonytalan gazdasági helyzetben kimondottan nagy jelentősége van.

Továbbra is figyeld hivatalos honlapunkat, fb-, és insta oldalainkat, mert hamarosan jön a JÁTÉK is!

forrás: falcokc.com
 

Helyszínek, szervezők