Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2020.10.27 (Kedd), 08:00

Kedden és csütörtökön újabb tesztelés vár a fiúkra. 

A múlt heti, oroszországi utazásról hazatérve a küldöttség összes tagjának 2 PCR-tesztet kellett elvégeznie, hogy mentesüljön a hazaérkezés után kötelező 10 napos karantén alól. Az első mintavétel rögtön a leszállás után, csütörtökön a reptéren megtörtént. A teszt eredménye mindenkinél negatív eredményeket mutatott. A második teszt levételére szombat reggel került sor, melynek eredményeit vasárnap délután kapta meg a csapat, és sajnos az egyik játékosunk pozitív lett.

A játékos a pozitív eredmény ellenére jól érzi magát, teljesen tünetmentes. Minden játékos és stábtag első számú kontaktnak számít a járványügyi rendelkezések értelmében, így 10 napos karantén vár a csapatra. A COVID-19 betegséggel összefüggő járványügyi megfigyelés esetén alkalmazandó egyes szabályokról szóló 409/2020. (VIII.30.) Korm. rendelet szerint, csapatunknak lehetősége van 2 teszt elvégzésére, hogy mentesüljön a karantén alól.

Ezeket kedd és csütörtök reggel fogjuk elvégezni, és akik mindkét alkalommal negatív eredményt produkálnak, elhagyhatják a karantént, és újra edzésbe állhatnak. A leírtak alapján a szerdai, Kecskemét elleni találkozó elmarad, a szombati Pécs elleni bajnoki mérkőzés a csütörtöki teszteredmények megérkezésének időpontjától függ.

Az összes játékos, edző, és stábtag nevében reméljük, hogy mihamarabb, újra tétmérkőzésen léphet pályára csapatunk.

forrás: falcokc.com

Helyszínek, szervezők