Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2017.04.24 (Hétfő), 08:00

A női labdarúgó NB I. felsőházi rájátszásának 5. fordulójában a Viktóriána a döntetlenre is volt esélye a bajnokesélyes FTC otthonában.

Ferencvárosi TC–Viktória FC 2-1 (2-1). Budapest, 100 néző, NB I-es női labdarúgó-mérkőzés, felsőházi rájátszás, 5. forduló, vezette: Kiss A. 
Ferencvárosi TC: Samu – Szeitl, MOSDÓCZI, Vidovinyecz, Bognár – Fenyvesi, Nagy Á., Bulatovic – Zlidnis, Zágor, Poljak. Edző: Dörnyei Balázs.
Viktória: BÍRÓ – HARSÁNYI, FÖRDŐS, Balogh, Kun – Kiss Zs. (Fábián, 46.), Tóth A., MANHART– Nagy V. (Bátofi, 82.), Siklér, MAGYARICS. Edző: Csordás Csaba.

A hatodik percben Poljak gólja kissé megfogta a szombathelyieket. Ám a vasiak lassan magukhoz tértek, a 23. percben Magyarics középen lecsapott egy labdára, és hat méterről a hálóba lőtt (1-1). Tíz perc múlva viszont Mosdóczi lépett ki a másik kapunál, és öt méterről a kapuba helyezett (2-1). 
Szünet után nagyot fordult a játék képe, átvette az irányítást a Viktória, óriásit küzdött a szombathelyi együttes. Sőt, Siklér, Magyarics, Nagy is gólt szerezhetett volna, ám a helyzetek kimaradtak. 
 A Viktória remekül helyállt, kis szerencsével egy pontot szerezhetett volna.
Csordás Csaba: – Nagyon büszke vagyok a lányokra, négy hónapja vártam erre a minőségi futballra. Ha még többet dolgozunk, a szerencse is mellénk áll.
A másik mérkőzésen: MTK–Győri ETO 2-1.

Az utolsó forduló eredményétől függetlenül eldőlt, hogy az FTC az első, az MTK a második, a Viktória a harmadik, a Győri ETO a negyedik helyen végzet

Helyszínek, szervezők