Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2021.08.17 (Kedd), 08:00

Csapatkapitányunk a 2021/2022-es szezonban is a sárga-fekete mezt fogja viselni!

Beni a történelmi szezon során többször is megmutatta, hogy mekkora értéke csapatunknak, így óriási erősítés, hogy a csapatnál marad. A tavalyi szezonban 45 mérkőzésen átlagban 12,2 pontot és 5,2 lepattanót szerzett és mellette meccsenként 5,4 gólpasszt osztott ki társainak.

Milos Konakov, így értékelte a hosszabbítást: Nagyon örülök, hogy sikerült megtartanunk csapatkapitányunkat. Beni a pályán és azon kívül is egy igazi vezér. Nagy erősítés az Ő maradása. Az első naptól kezdve velünk edzett, úgyhogy top formában van, és nem kell újra beépíteni a rendszerünkbe.

Váradi Benedek a szerződés aláírása utána nyilatkozott honlapunknak: „Nagy örömmel tölt el, hogy sikerült megegyeznem nevelőegyesületemmel, ahol rengeteg örömet élhettem át az évek alatt. Mozgalmas, érzelemmel teli hónapok vannak a hátam mögött, hisz ez a holtidény, átigazolási időszak sok változást hozott. Valóban benne volt a pakliban, hogy külföldre szerződöm és nem leszek a Falco játékosa. A klub nagyon korrekt volt velem szemben, amit ezúton is szeretnék megköszönni. Úgy érzem, hogy a nyílt, őszinte kommunikáció sokat segített abban, hogy ezt az időszakot könnyebben éljem meg. Már a szezon végén leültünk a menedzsmenttel és a szakmai stábbal egyeztetni arról, miként képzelem el a folytatást. Biztosítottak arról, hogy tiszteletben tartják, a döntésem és egy bizonyos ideig ki fognak várni a piacon és idő előtt nem hoznak a helyemre senkit. Ismerem Gráczer Györgyöt és Ő is ismer engem. Mindketten őszinte emberek vagyunk, akik tudják, hogy a kimondott szónak ereje van. A szakmai stáb azt is megengedte nekem, hogy szerződés nélkül is a csapattal edzhessek, ami szintén egy kedves gesztus volt Tőlük és köszönöm ezt Nekik és a csapatnak. Voltak ajánlataim európai bajnokságokból, de egyik sem jelentett volna előrelépést. Szakmailag a Falco egyre magasabban jegyzett csapat, ahol a biztos BL szereplés lehetőséget ad arra, hogy magyar bajnokság mellett, hétről-hétre európai top csapatok ellen is pályára léphessek. Egyet ígérhetek, hogy mindent meg fogok tenni, azért, hogy minél több örömet szerezzek, szerezzünk a szurkolóinknak! Hajrá Falco!"

forrás: falcokc.com

Helyszínek, szervezők