Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2020.10.21 (Szerda), 08:00

Hétvégén ismét pályára lépett NBII-es csapatunk. Szombathelyen fogadtuk a TFSE csapatát. Ellenfelünk eddigi eredményei alapján bizakodhattunk, hogy sikeresek lehetünk. Jól indítottuk a mérkőzést. Koncentrált lendületes játékkal szereztük pontjainkat. A játszma közepére felzárkózott ellenfelünk, azonban a végjátékban ismét dominált csapatunk.

A második szettet is jól kezdtük. Szép támadásokkal és jó nyitásokkal szereztünk előnyt. Kisebb megingásoktól eltekintve magabiztosan szereztük meg a részsikert.

A harmadik játszma nagyobb küzdelmet hozott. Kapaszkodott a TFSE. Nyitásrontásaink és támadásaink bizonytalansága is segítette ellenfelünk játékát. A végjátékra helyre állt a rend és sikerült lezárni a mérkőzést.

dr Mucsi Péter:

Nehéz mérkőzésen vagyunk túl. A legnagyobb kihívást ma önmagunk legyőzése jelentette. Biztató lehet, hogy rosszabb játékkal, rengeteg ki nem kényszerített hibával is sikerült ma hoznunk a mérkőzés. A nyitásaink minőségének javítása azonnali megoldásra váró feladat. Az egészséges önbizalom is sokat segíthetne játékosaimnak. Az edzésen mutatott játékunk sebessége, minősége sajnos ott is maradt az edzésen. Örülünk a győzelemnek és szorgalmasan dolgozunk tovább.

A teljes mérkőzét is visszanézheti.

https://youtu.be/yM7qWsGm0sQ

Helyszínek, szervezők