Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2019.03.18 (Hétfő), 08:00

Vezetőedzőnk szerint hiába harcoltunk nagyot a győzelemért, szombat este a pillanatnyilag jobbik csapat nyert. Sajtótájékoztatón hangzott el...  

Gasper Okorn, a Falco vezetőedzője: Elnézést kell kérnem a szurkolóktól, amiért és amilyen körülmények között veszítettünk. Ma este is nagyot harcoltunk a győzelemért, de a jobbik csapat nyert. A korai nagy előnyt követően gödörbe kerültünk, ami a Körmend agresszív védekezését dicséri. Ezután nem tudtunk váltani és kockázatos, nehéz dobásokat vállaltunk. Miután rendeztük a sorokat többször is esélyt kaptuk a felzárkózásra, azonban rossz döntéseket hoztunk és többször is tiszta dobásokat rontottunk. Csalódott vagyok és nagyon sajnálom, hogy így alakult a mérkőzés.

Matthias Zollner, a Körmend vezetőedzője: Gratulálok a Falco csapatának, mert nagyon jól játszottak. A hangulat fantasztikus volt, a megyei derbit első ízben élhettem át körmendi vezetőedzőként itt, Szombathelyen. A találkozót nem kezdtük jól, hiszen támadásban és védekezésben sem kaptuk el a játék ritmusát. Rendet kellett tenni a fejekben és ennek eredményeként felálltunk. Hatalmas tartásról tettünk tanúbizonyságot, hittem bennük, ahogy ők is egymásnak. Ez a siker igazi csapatmunka volt.

Helyszínek, szervezők