Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2022.05.13 (Péntek), 08:00

A női labdarúgó NB I. 20. fordulójában a Haladás-Viktória FC pénteken 15 órakor a Soroksár SC-t fogadja a Haladás Sportkomplexumban.

Az alapszakasz utolsó előtti fordulóját rendezik a női labdarúgó NB I.-ben. A képlet egyszerű: amennyiben a 27 ponttal a negyedik helyen álló Haladás-Viktória FC – pénteken – legyőzi a már biztosan utolsó, eddig hét pontot szerző Soroksárt, biztosan marad pozíciójában, és készülhet a bronzmérkőzésre. De ha az ötödik helyen álló, 23 pontos rivális Diósgyőr otthon nem nyer az MTK ellen, abban az esetben is a szombathelyiek a negyedikek. Persze a zöld-­fehérek semmit sem akarnak a véletlenre bízni: nyerni akarnak, s utána már nem kell számolgatni és a DVTK meccsét figyelni. A bajnokságban hazai pályán a vasiak 3-1-re verték a Soroksárt, idegenben 1-1 lett a végeredmény köztük. Míg a Magyar Kupa elődöntőjében 1-1-re végeztek a felek, büntetőkkel a szombathelyiek nyertek.

– A Soroksárral eddig háromszor találkoztunk ebben a szezonban, és minden alkalommal szoros mérkőzéseket vívtunk – mondta Székely Tibor, a Haladás-Viktória vezetőedzője. – Csalóka tehát az utolsó helyük, sokkal több van bennük, nem véletlen, hogy a legutóbbi, soroksári mérkőzésen nem bírtunk igazán dominálni ellenük. Egy fiatal csapatról van szó, amely jól megy át védekezésből támadásba – nem szabad tehát lebecsülnünk őket. Nagyon szervezettek, nagyon jól védekeznek, de nincs kifogás, mindenképpen nyerni akarunk, és bebiztosítani helyünket a bronzmérkőzésre.

A meccsre ingyenes a belépés, a szurkolók a sajtólelátón foglalhatnak helyet.

Helyszínek, szervezők