Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2020.03.11 (Szerda), 08:00

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Jászberényi KSE Bajnokság, 21. forduló Szombathely, Aréna Savaria, szerda, 18:30 V.: Tőzsér D., Goda L., Boros T. (Schäffer B.) Falco: Váradi - Perl - Benke - Washington - Reddic. JKSE: Baker - Mészáros - Pen - Alekszandrov - Pantelics.

A sereghajtó a listavezetőhöz látogat. Mindkét csapat vereséggel hangolt az összecsapásra: a bajnok Sopronban maradt alul, a JKSE pedig hazai pályán kapott ki az Albától.

Gasper Okorn, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Természetesen javítani szeretnénk és egy másik arcunkat mutatni, mint amit láthattak tőlünk a szurkolóink Sopronban. Visszanéztük a hétvégi meccsünket, szeretnénk minél hamarabb elfelejteni azt a játékot. Nem néztünk ki jól. Igyekszünk villámgyorsan megkeresni a hibáinkat. Nem csináltunk belőle drámát, de sokat beszélgettünk, nem is elsősorban a taktikai dolgokról. Fejben dől el sok minden. Felkészültünk normálisan a Jászberényből, amely egy teljesen új csapat, sokkal szervezettebb azóta, hogy két új légiós és egy új edző érkezett hozzájuk. Elég sokat zónáznak, erre is figyelnünk kell. Mindenki egészséges.

Miljan Csurovics, a Jászberényi KSE vezetőedzője: Az Alba ellen már javuló játékot mutattunk, de sajnos az nem volt elég a győzelemhez. Szeretnénk holnap is még tovább fejlődni. Természetesen tisztában vagyunk az erőviszonyokkal, a Falco a legjobb csapat Magyarországon, nem sok esélyünk van ellenük idegenben, a bajnokság egyik, ha nem a legnehezebb pályáján. Borzasztóan mély kerete van a bajnoknak, nemcsak minőségi légiósok, hanem kiváló magyar játékosokkal is rendelkeznek. Mindenféle nyomás és teher nélkül utazunk Szombathelyre, de szeretnénk felszabadultan, jól játszani, önmagunk elvárásainak megfelelni, és tovább építkezni. Ruják és Alekszandrov játéka kérdéses, csak holnap derül ki, hogy kik utaznak velünk a csapatbusszal.

forrás: https://bball1.hu/

Helyszínek, szervezők