Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2018.01.03 (Szerda), 08:00

Szombathelynek hagyományosan nagyon magas szervezettségű a téli szabadidős rendezvénypalettája. A Szombathelyi Szabadidősport Szövetség köszönhetően az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Magyar Szabadidősport Szövetség pályázatán nyert támogatásból az évbúcsúztató Jéggáláját. A rendezvényen korhatár nélkül bárki részt vehetett. A központi díjazás mellett a helyi vállalkozók a gyerekeknek külön ajándékokkal, szaloncukorral kedveskedtek.

A rendezvény lényege az volt, hogy minél több korcsolyás mozgásformával ezen belül szabályismerettel vértezzük fel a résztvevőket, játszva versenyezzenek, a felnőttek példát mutassanak a szabadidő hasznos eltöltésének lehetőségeiről. A rendezvényen szereplő játékok ideális környezetben kerültek megrendezésre.

A különböző kiépített pályákon minden korosztály kipróbálhatta magát. A közös bemelegítés után indítottuk el a kedvenc teljesítménypróbánkat az 1 órás korcsolyázást, melyen több mint 100 résztvevő indult. A feladat végrehajtása közben természetesen lehetőséget kaptak a próbázók az üdítő elfogyasztására. A sok érem a karácsonyfák legszebb dísze lett a legjobban szereplőknél.

Fontos szerepet kapott az állóképesség mely a kitartást a nem adom fel érzést erősítette az emberekben és a gyerekekben.

 

Helyszínek, szervezők