Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2021.11.24 (Szerda), 08:00

A Merkantil Bank Liga NB II. hétközi fordulójában szerdán 18 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a BFC Siófokot fogadja.

A labdarúgó NB II. hétközi fordulójában szerdán 18 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a BFC Siófokot fogadja.
A szombathelyi együttes vasárnap parázs hangulatú, kemény meccsen 1-0-ra kikapott a Vasastól, így jelenleg 31 ponttal a negyedik helyen áll a tabellán. Hátránya azonban így is csak két pont az éllovas angyalföldiek, egy-egy a második és harmadik Diósgyőr és Kecskemét mögött. A vasiaknak fontos lenne a Siófok elleni három pont megszerzése, már csak azért is, mert a következő körben Kecskeméten vívnak tévés rangadót - egy győzelemmel nyugodtabban utazhatnánk a Hírös városba.

Domján Attila vezette, 21 egységgel a 11. helyen álló siófokiak négy nyeretlenül megvívott bajnokit követően legutóbb odahaza 4-1-re verték a sereghajtó Tiszakécskét. A siófokiaknál szerepel többek között a volt szombathelyi Jagodics Bence és Szakály Attila. De a Balaton-partiakat erősíti a rutinos Szakály Dénes és Nikházi Márk is. A Siófok legeredményesebb játékosa a hatgólos, korábban a Budapest Honvédban is szereplő Cipf Dominik.

A stadion jegypénztárai 15 órakor nyitnak.

A forduló további párosítása, 13.00.: III. kerület TVE–ETO FC Győr, Soroksár–Diósgyőri VTK, Budaörs–Csákvár, Szentlőrinc–Vasas, Dorog–Szolnok. 18.00: Békéscsaba–Nyíregyháza, Tiszakécske–Budafok, Szeged Csanád-Grosics Akadémia–Pécs, Budafok–Ajka. 

Videó

Helyszínek, szervezők