Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2018.07.04 (Szerda), 08:00

A kaposvári Major Nándor nyerte meg a II. Savaria Steel Darts Open küzdelmeit. A legjobb szombathelyi versenyző Pálos Tamás lett, aki a harmadik helyen végzett.

Második alkalommal rendezték meg Szombathelyen a Savaria Steel Darts Open küzdelmeit, melynek ezúttal a Dési-iskola tornacsarnoka adott otthont. A viadalon több mint 50 versenyző indult, ami azt jelenti, hogy a tavaly hagyományteremtő szándékkal életre hívott erőpróba egyre inkább országos ismertségre tesz szert.

Pálos Tamás - elnök-versenyző, Szombathelyi Darts Club
“A térképen már rajta vagyunk. Az ország számos pontjáról érkeztek. Például Darányból, hogy a legmesszebbi pontot említsem. Győrből, Sopronból, Mosonmagyaróvárról is vannak versenyzők. Mindenképpen egy sok versenyzőt összefogó verseny kezd kialakulni.”

A legismertebb versenyző Alexits Tamás volt, aki nemrégiben a magyar válogatott tagjaként a profik páros világbajnokságán is szerepelhetett. A sportoló elsősorban a baráti társaságért utazott Szombathelyre, de azért természetesen az ő célja is a győzelem volt

Alexits Tamás - dartsversenyző, Sopron
“Ez nekem nagyon lényeges. Ez a légkör meg ez a társaság, ami itt van. Nagyon szeretek idejárni játszani. Nekem fontos, hogy ide el tudok jönni, mert közel is van oda, ahol én lakok. Ez nagyon jó, mert én nagyon szeretek itt Szombathelyen játszani.”

A II. Savaria Steel Darts Opent végül a kaposvári Major Nándor nyerte a soproni Czotter Gábor előtt. A legjobb szombathelyi versenyzőnek Pálos Tamás bizonyult, aki Alexits Tamással egyetemben a harmadik helyen végzett.

forrás: http://www.tvszombathely.hu

Videó

Helyszínek, szervezők