Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2018.02.12 (Hétfő), 08:00

Már pár napja mendemonda tárgya volt, hogy új center érkezik csapatunkhoz. A füst felszállt, Dijonból megérkezett Szombathelyre a 206 cm magas amerikai kosárlabdázó, Steve Taylor jr. - tájékoztatta honlapunkat Gráczer György klubelnök.

Center-. illetve erőcsatár poszton alacsony a kínálat, nehéz volt olyan játékost találni, aki hasznára lehet csapatunknak, ráadásul folymatosan játszik. A február 23-ig tartó FIBA-átigazolási időszak lassan a végéhez ér, így időben megoldást született – tette hozzá Gráczer György klubelnök.
Megtudtuk, hogy a játékengedélynek még meg kell érkezni és az orvosi vizsgálat is hátravan még, de szinte biztos, hogy az amerikai center már a jövő hétvégi debreceni Magyar Kupa nyolcasdöntőben sárga-fekete színekben szerepelhet.

Steve Taylor jr. február 15-én töltui be 25. életévét. A Chicagóban született kosárlabdázó 2015-2017-ig az NCAA egyetemi bajnokságban, a Toledo csapatában pattogtatott, itt meccsenként 15,3 pontot átlagolt, ezután a Portsmouthban rendezett NBA-drafton vett részt, majd legutóbb, a 2017/2018-as bajnokságban a francia ligában szereplő JDA Dijon Bourgogne együttesét erősítette.
Steve Taylor jr. a hétfő kora délutáni szombathelyi edzésen már részt vesz. 
 

Helyszínek, szervezők