Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2021.02.17 (Szerda), 08:00

Perl Zoltán szerint meg van a lehetőség, hogy ott legyünk az EB-n.

Csapatunk pontfelelősét az ukrajnai utazás közben a válogatottal töltött hetekről, esélyekről kérdeztük.

A keret nagy része komoly terhelés után érkezett Kecskemétre, mert a bajnokság utolsó két hete erőltetett menetben zajlott le. Ott volt a lábakban legalább 4-5 mérkőzés, így elég fáradt volt a társaság. Az első napokban ezért a regenerálódásé volt a főszerep, aminek remélem meg lesz a hatása. A fiúkon és magamon is azt éreztem, hogy szükségünk volt egy – két pihentetőbb edzésre, hogy újra 100%-on tudjunk teljesíteni.

Öt nap alatt négy mérkőzést fogunk játszani, ami nem lesz könnyű. Talán utánpótlás játékosként játszottunk ennyi mérkőzést ilyen rövid idő alatt. Nem lesz megoldhatatlan feladat, mert bő rotációval dolgozhatunk, de nagyon fontos lesz a mérkőzések közötti regeneráció. Tudjuk, hogy egy győzelem elég a továbbjutáshoz és fontosnak tartom, hogy ezt mihamarabb megszerezzük. Talán akkor nyugodtabban tudunk pályára lépni a többi mérkőzésen.

Mindegyik hátralévő csoportmeccsünket meg akarjuk nyerni és jó lenne csoport elsőként kvalifikálni magunkat. Nagyon motiváltak vagyunk és jó a csapaton belüli hangulat is, úgyhogy bizakodva várjuk az ukrajnai buborékot. Kulcs lesz, hogy mindig mérkőzésről-mérkőzésre gondolkodjunk és minden ellenfélből 100%-osan felkészüljünk. A pályán mindent meg fogunk tenni, meglátjuk, hogy ez mire lesz elég.

forrás: falcokc.com

Helyszínek, szervezők