Adatok betöltése...

Programok

Zene/Koncert

Zene/Koncert

Sakura

Sakura koncert az Ataru Taiko japán dobszínház előadásában

Sakura koncert az Ataru Taiko japán dobszínház előadásában

AGORA - Művelődési és Sportház 

http://ataru.hu/

ataru@ataru.hu

2019.04.06 (Szombat), 19:00

    1
  • Műfaj:

    • koncert

2019. április 6-án újra megelevenedik a Sakura, vagyis a japán cseresznyevirágzás ünnepének hangulata a szombathelyi Agora Művelődési-és Sportházban. A formáció életében fontos szerepet tölt be a hagyományteremtő szándékkal útjára indított, teljesen önálló szervezésű „SAKURA” koncertsorozat, melynek első előadására 2008 áprilisában került sor Kőszegen. Ezen esemény jelentősége abban rejlik, hogy ekkor kerül bemutatásra az évente teljesen megújuló színpadi produkció.

Az ATARU TAIKO japán dobszínház 2006 óta képviseli hazánkban a taiko hagyományait. Azóta közel 400 koncertet adott az együttes, melyek között számos külföldi fellépés is szerepel. A társulat előadásai alkalmával a Felkelő Nap országába varázsolja nézőit, hallgatóit, kivétel nélkül nagy sikert aratva. A formáció egyik mára már szinte védjegyévé vált ismertetője a hatalmas erő, kitartás, a lendületes, dinamikus, energikus, felszabadító örömet és közös élményt, szórakoztatást, feltöltődést, kellemes időtöltést, stressz oldást, boldogságot, kikapcsolódást nyújtó, folyamatosan megújuló fantasztikus zenei látványossága, lenyűgöző és változatos koreográfiai elemekkel tarkított előadásmódja.

Az Ataru Taiko ütőegyüttes az idei cseresznyevirágzás hangulatát a hagyományostól kissé eltérően hozza el április 6-án. Közép-Európa legnagyobb taiko dobjával, megújult repertoárral, változatos megjelenésű hangszerparkkal és színpadképpel, meglepetés fellépőkkel találkozhat az, aki idén tavasszal részesülni kíván ebből az élményből.

Sok szeretettel várunk mindenkit, aki szereti a japán dobzene fergeteges hangulatát és azokat is, akik még nem ismerik ezt a misztikus, izgalmas világot.

Idén jegyeiket már online is megvásárolhatjátok az alábbi elérhetőségen: http://sticket.hu/
 

Emellett kaphatók jegyek az AGORA – Jegyirodában (Március 15. tér 5., Tel.: 20/502-9351, nyitvatartás: H–P 9.00–17.00 és Szo 9.00–13.00), illetve korlátozott számban a helyszínen!
 

 

Videó

Hogyan jutok oda?

Helyszínek, szervezők