Adatok betöltése...

Programok

Zene/Koncert

Zene/Koncert

Sakura koncert ~ Ataru Taiko Japán Dobszínház

AGORA - Művelődési és Sportház 

2020.10.17 (Szombat), 19:00

  • Belépőjegy:

    • Diák, nyugdíjas: 2.500,- Ft; Felnőtt: 3.000,- Ft

A japán cseresznyevirágzás hangulatát idén rendhagyóan ősszel hozza el az Ataru Taiko Ütőegyüttes társulata. A rendezvény előreláthatólag októberben kerül megrendezésre, de a részletekkel jelentkezni fogunk!

Addig is egy kis áttekintés rólunk:
A formáció életében fontos szerepet tölt be a hagyományteremtő szándékkal útjára indított, teljesen önálló szervezésű „SAKURA” koncertsorozat, melynek első előadására 2008 áprilisában került sor Kőszegen. Ezen esemény jelentősége abban rejlik, hogy ekkor kerül bemutatásra az évente teljesen megújuló színpadi produkció.

Az Ataru Taiko ütőegyüttes a cseresznyevirágzás hangulatát a hagyományostól kissé eltérően hozza el ősszel. Megjelennek a műsorban a hagyományos taiko dobolás sítlusjegyei, ugyanakkor teret enged a zenei világ egyéb stílusainak is, megőrizve a japán taiko zenélés alap hangulatát. Közép-Európa legnagyobb taiko dobjával, megújult repertoárral, változatos megjelenésű hangszerparkkal és színpadképpel, meglepetés fellépőkkel találkozhat az, aki ősszel részesülni kíván ebből az élményből.

A jegyvásárlást egyelőre szüneteltetjük!!!

Jegyvásárlás: AGORA - Jegyiroda

Szombathely, Március 15. tér 5.
Diák, nyugdíjas: 2.500,- Ft
Felnőtt: 3.000,- Ft

Hogyan jutok oda?

További Programok

Helyszínek, szervezők