Adatok betöltése...

Programok

Zene/Koncert

Zene/Koncert

GYŐZTESEK NAPJA - 30 ÉVES A SPECIÁLIS OLIMPIA

Szombathely, Fő tér - Rendezvénytér 

2019.05.18 (Szombat), 14:00

  • Sportág:

    • Fogyatékkal élők sportja

Az idén 30 esztendős Magyar Speciális Olimpia Szövetség, és a társszervező Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzatával együtt szeretettel meghívja jubileumi ünnepségsorozatának első helyszínére.

Fővédnök: Dr. Puskás Tivadar polgármester

A „GYŐZTESEK NAPJA-30 ÉVES A SPECIÁLIS OLIMPIA” rendezvényen megünnepeljük a szövetség megalakulásának 30. évfordulóját.

A jeles eseményen a Magyar Speciális Olimpia Szövetség sportági programjai mellett kulturális produkciók, népszerű fellépők, olimpikonok színesítik a napot.
Az integrált fáklyás futás-gyaloglás 16.00 órakor rajtol, a színpad mellől. Speciális olimpikonok, ismert sportolók, közéleti személyiségek, diákok, önkéntesek, városlakók alkotják majd a mezőnyt.

A rendezvény további részében fellép többek között GÁSPÁR LACI, LOLA, HEVESI TAMÁS, DJ. DOMINIQUE, HAVASI GÁBOR, és DJ. LUPY is.

Lesz ének, zene, tánc, jókedv és nevetés bőségesen.

A színpadon szombathelyi tánccsoportok, kőszegi énekesek, néptáncosok és kötélugrók is színesítik produkciójukkal a napot.

Senki ne felejtse otthon a tornacipőjét, hiszen a kijelölt területen folyamatosan adottak lesznek a sportolási lehetőségek!

Lehet majd többek között asztaliteniszezni, kosárlabdázni, tollaslabdázni, bocsázni, kézilabda kapura dobni, foci kapura rúgni. Ki lehet próbálni például a futást speciális talpakkal, az erőemelést, az alpesi sízést szimulátorral, de a padlóhokit, és a floorballt is.

A programok és sportolási lehetőségek ingyenesek!

Ünnepeljünk, sportoljunk, mozogjunk, játszunk, töltsünk el együtt egy kellemes napot Szombathelyen!

Hogyan jutok oda?

Helyszínek, szervezők