Adatok betöltése...

Programok

Tanfolyam, képzés

Tanfolyam, képzés

Ébreszd fel a benned lévő NŐT!

Szombathely,  Körösi Csoma Sándor   64/A

2018.06.24 (Vasárnap), 10:00

A NŐ bármire képes! Akkor is ha ezt tudja magáról, akkor is ha nem. Akkor is ha a társa minden nap megerősíti, akkor is ha nem, de akkor is ha éppen egyedülálló. Az egyéni önfeltárás folyamatában azzal foglalkozunk, hogy megértsd helyzetedet, önmagadat, felold blokkjaidat, gátjaidat, felismerd erősségeidet, értékeidet, növeld önbecsülésedet és önbizalmadat, mind belsőleg, külsőleg.

Egy nő akkor tud vonzó lenni, kiteljesedni nőiségében, ha lelkében és megjelenésében együttesen egységet tud képviselni és abban megmutatkozhat egyedülálló egyénisége.

A program fő témája: a NŐISÉG.
- Hogyan tudjuk értékelni, becsülni önmagunkat.
- Feltárjuk a benned lévő erősségeidet.
- Megismered igazi személyiséged.
- Feltérképezzük, mit jelent számodra nőnek lenni.
- Erősítjük önbizalmad.
- Életutunk fontos állomásait megjelenítjük.

Mit jelent az ÖNBECSÜLÉS? Az életünk során hozott vélemények, ítéletek közül legfontosabb a saját magunkról alkotott véleményünk. Az önbecsülés önmagunkról alkotott sajátos tapasztalatunk, nem egyszerű érzés, hanem inkább aktív cselekvés, hajlandóság az élet, a világ, a történések realitásának megtapasztalására.
Az önbecsülés az egyén hajlandósága arra, hogy megtapasztalja önmagát, mint az élet alapvető kihívásaival megbirkózni képes, boldogságra méltó lényt. Mindez magába foglalja gondolkodási, tanulási, döntéshozási képességünket, s a felfogást, hogy a siker, a beteljesedés, a boldogság jó és természetes számunkra.
Az önbecsülés nem pillanatnyi boldogság, pillanatnyi érzés, hanem tudatunk megfelelő működése által, az idő folyamán kiépülő, s a valóságon, realitásérzetünkön alapuló érzés. Szükségünk van rá, mert szükségünk van arra, hogy meg tudjunk bízni önmagunkban.

Mit jelent az ÖNÉRTÉKELÉS? Az ember kritikai megítélése és minősítése önmagáról, képességeiről, tevékenységéről, magatartásáról. A folyamatos önmegfigyelésen és önellenőrzésen alapuló önértékelés lehetővé teszi az egészséges, személyiségre jellemző önismeret és önbizalom kialakulását, az önirányítás képességének fejlődését.

Nem benned van a hiba ha még nem jutottál el oda, ahol lenni szeretnél, csak nem mutatták még meg azokat a recepteket, amiből főzhetsz, viszont van lehetőség arra is, hogy mások tapasztalataiból táplálkozz. Mi az ami valójában akadályozott téged abban, hogy kiemelkedj? Eláruljuk. A saját hitrendszereid, illetve az, ahogyan gondolkodsz magadról. 

Szlogenem: Neked is jár az Önbizalommal teli, Boldog élet!

Blazsek Mónika - Életvezetési Tanácsadó, a GondolatVÁLTÁS szemlélet megalapítója.

A program helyszíne: Szombathely, Körösi Csoma Sándor 64/A
A program ára: bruttó 15.000 Ft
A programra bejelentkezés szükséges, mert névre kiállított OKLEVELET adok a tréning elvégzését követően.
Akár itt a Facebookon, vagy a gondolatvaltas@gmail.com e-mail címen vagy a + 36 20 3647 527 telefonszámon.

Hallgasd meg! :-)
A NŐISÉG volt a fő téma, de beszélek a 6 évvel ezelőtti pánikbetegségemről, az önbizalomról, az önbecsülésről és a betegségek kialakulásáról is.
https://hearthis.at/909-jazzy/dr-jazzy-180310/

Hogyan jutok oda?

További Programok

Helyszínek, szervezők