Adatok betöltése...

Programok

Színház/Tánc

Színház/Tánc

Ray Cooney – John Chapman: NE MOST DRÁGÁM!

- vígjáték két felvonásban -

- vígjáték két felvonásban -

AGORA - Művelődési és Sportház 

+3694312666

+36205029351

http://www.agorasavaria.hu/

jegyiroda@agora-savaria.hu

2018.10.04 (Csütörtök), 19:00

Ray Cooney – John Chapman 
Ne most, drágám!

- vígjáték két felvonásban -

Szeretők, nercek, hiányosanöltözött hölgyek szekrénybe rejtve - mindez London legelegánsabb szőrmeszalonjában, ahol különös adás-vétel zajlik.

A nercbunda a női szívek és vágyak régóta ismert tartozéka. Gilbert (Hujber Ferenc), az élvhajhász üzletember és felfújt hólyag a hódítás reményében cselhez folyamodik- nercbundát készül ajándékozni Janie-nek, a gyönyörű sztriptíztáncosnőnek. Az akció akadálya egyedül Janie férje, aki gyanakodna felesége tízezer fontos, vadonatúj bundájának láttán. Az események felpörögnek. A nőügyekben páratlanul találékony Gilbert beindítja a megoldás gépezetét, sőt igyekszik rávenni Janie férjét, hogy ő vásárolja meg a páratlan ruhadarabot az ár tizedéért. Gilbertnek semmi sem drága nyélbe ütni az üzletet. Ám, hogy a luxusnerc ára a csalások és lebukások okozta félelmek miatt a végén már csupán századába kerül, arra még a sokat látott üzlettárs, Arnold (Pindroch Csaba)  sincs fölkészülve. Gilbert és Arnold a téboly szélén állnak, és tanácstalanul nézik, amint Janie megválik minden ruhájától és ragaszkodik hozzá, hogy nerc nélkül nem hagyja el az elegáns szőrmeszalont.

Sűrűsödő időközökben jelennek meg házasságtörő férjek és feleségek, megsokszorozódnak a hölgyekről le ésfelkerülő különböző ruhadarabok. A negyedik emeleti szőrmeszalon ablakából a legváltozatosabb öltözékek és használati tárgyak röpködnek. Szállnak a bundák…

A szerzőpárosból Ray Cooney régi ismerősünk. A miniszter félrelép című vígjátéka nagy sikert aratott úgy a színházakban, mint a filmvásznon.

A Veres 1 Színház előadásában először játszik együtt színpadon a filmen – Valami Amerika 1-2. - partnerként egymást már jól ismerő Hujber Ferenc és Pindroch Csaba. Sajátjuknak tekintik Magyarország legfiatalabb színházát. A darab vidéki ősbemutató. Magyarországon eddig csak a Madách Színházban játszották.

Az előadás időtartama 110 perc.

(Az előadás a Film Rights Limited engedélyével és a Hofra Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével jött létre.)

Szereposztás:

Gilbert Bodley

Arnold Crouch

Miss Tipdale

Janie McMichael

Harry McMichael

Mrs. Frencham

Frencham fregattkapitány

Maude Bodley

Sue Lawson

Mr. Lawson

Miss Whittington

Díszlet-jelmez

Rendező

HUJBER FERENC

PINDROCH CSABA

STEINKOHL ERIKA

BORBÁS ERIKA/MIKLÓS KRISZTA

PÁL TAMÁS

BUZOGÁNY MÁRTA

VENYIGE SÁNDOR

ZORGEL ENIKŐ

MOLNÁR SZILVIA

GERNER CSABA

VERES ANDREA

MOLNÁR SZILVIA

VENYIGE SÁNDOR

Videó

Hogyan jutok oda?

Helyszínek, szervezők