Adatok betöltése...

Programok

Sport

Sport

2017.03.21 (Kedd), 16:30

  • Sportág:

    • Úszás
  • Típus:

    • Oktatás

Úszásoktatás gyermekeknek garanciával indul tavasszal a város legnagyobb tanmedencéjében az Oladi Szakgimnáziumban 2017.03.21-én (kedden) 16:30-tól ingyenes foglalkozással, 10 alkalomra. Beiratkozás 15:45-től, illetve a foglalkozás végén. A foglalkozások keddenként lesznek életkor szerint: 16:30-tól és 17:30-tól. Várjuk gyermekét az első találkozásra és foglalkozásra uszodai felszereléssel! Érdeklődni: +36-20/3-620-312-es számon lehet!

VÍZ A BARÁTOM Úszóiskola” tájékoztatója

Az úszás sportág „Nagyasszonyának” Székely Évának szavait idézem: „Csodálatos ajándékot kaptam az élettől, még az olimpiai aranynál is biztosabb, a legjobb, leghűségesebb barátot, egy sírig tartó kéktiszta szerelmet, valamint ami csak az enyém: az úszást.”

Ha fontosnak tartja, hogy gyermeke egészséges életet éljen, a betegségek elkerüljék, ha szeretné, hogy fizikailag, élettanilag, szellemileg aktívan erősödjön, megszeresse az úszást, és örömét találja a víz barátságában és szépségeiben: mi szívesen segítünk évtizedes szakmai tapasztalattal, garancia-vállalásunkkal, és a gratis első foglalkozással! Rajtunk kívül a gyermekorvosok is ajánlják, hogy az első sportág az úszás megtanulása legyen! Csodálatos ajándékban részesül, amely nem lehet anyagiak függvénye, hiszen az úszás a vízi balesetek elkerülését is szolgálja!

Laki László, középiskolai testnevelő tanár, úszóedző

Hogyan jutok oda?

Helyszínek, szervezők