Adatok betöltése...

Programok

Sport

Sport

Lépéskurzus 25 – 85 éveseknek

Martineum Felnőttképző Akadémia 

  • Sportág:

    • Előadások, konferenciák

Az alaptréning a „Mesteredző” tanítására épül, sport és spiritualitás, mozgás és ima összekapcsolását egészíti ki a nordic walking oktatással. Különleges testi-lelki megújulást hozó tréningnap.

„Kelj fel és járj…” – hogyan?

A válasz egyszerű: lépésről lépésre. A tréningnap délelőtti programja olyan egyedi módszertan alapján és személyre szabottan tanítja a nordic walking, a bottal való gyaloglás alaptechnikáját és a cardio-mozgások alapjait, amelyben a bot használata segíthet akár a rehabilitációban, akár a sportos dinamikus gyaloglásban.

Rossz idő esetén a program rugalmasan változik: A természetben zajló nordic walking-oktatást kiváltják a teremben végezhető speciális Cor-Way® gyakorlatsorok, valamint a résztvevők különböző egészségi állapotának figyelembevételével összeállított cardio (gyaloglás, futás) edzőprogramok.

„Kelj fel és járj…” – kivel?

A délelőtti gyakorlatsorokra épülő délutáni lelki programok a Biblia egyes részeit új nyelvezettel és módszerrel dolgozzák fel. Betekintést engednek abba, hogyan kapcsolódhat össze ima és sport, s ezek hogyan válhatnak a mindennapi élet részévé, segítve a testi-lelki feltöltődést vagy akár a gyógyulást is.

Mit tartalmaz a 8 órás tréningnap részvételi díja?

Délelőtt szabadtéri program: cardio + nordic walking alapoktatás; mozgás- és testkultúra-oktatás; életvezetési tanácsok
Egyes helyszíneken 3 fogásos ebédet is tartalmaz a részvételi díj
Délután beltéri, kültéri program: bibliai rész feldolgozása a „Mesteredző” tanítása alapján.

 

Miért érdemes részt venni?

  • Olyan sportoktatást, testi-lelki élménynap/napokat kínál, amely mozgásba lendíti a résztvevők teljes "lelkestestét".
  • Test- és mozgáskultúra szemlélete olyan alapokra épül, amelyben a különböző egészségi állapotú és élethelyzetű résztvevők is megélhetik a mozgás sokoldalú örömforrását, hiszen személyre szabott alapoktatást kapnak.
  • A sport és spiritualitással kiegészített program olyan érdeklődőket vár akik szeretnének többet megtudni, milyen sokféle új lehetőség rejlik a sportban és nemcsak a nordic walking–ban.
  • Sport-lélek-élet szinergiájára épül és a program a teljes embert megszólítja.
  • Egyes mozgástartalmak bármilyen sportmozgás alapjául is szolgálhatnak.
  • Személyre szabott életvezetési tanácsadás és lépésről lépésre vezető oktatóprogram.
  • Szellemisége áthidalja a generációs különbözőségeket.
  • Népszerű és modern tudásanyagra, trendekre épül.
  • Kikapcsol és feltölt, de más módszerrel, mint egy TV-sorozat.
  • Az 1 nap elvégzése után – igény szerint – lehetőség nyílik a folytatásra.
  • A délutáni lelki-gyakorlatok, tréningek egyes részei között elcsendesedünk, ezzel is segítve a résztvevőket abban, hogy – ha csak rövid időre is, de – el tudjanak szakadni a külső, zajos világtól.
  • A program célja és szívügye, hogy segítse a résztvevőket a harmonikus élet felé vezető úton, s hogy megéljék: ez az ő élet-stílusuk!

Résztvevők írták...

Igény szerint lépésről lépésre...

Az első egynapos lépéskurzus elvégzése után lehetőség van a folytatására. A második, harmadik 1 napos lépéskurzus programja kiegészül táplálkozási alapoktatással, Cor-Way® edzésmódszerek oktatásával, további bibliai részek feldolgozásával és életvezetési tanácsadással. 

 

Lépéskurzus hétvége 

Mit tartalmaz a lépéskurzus hétvége? 

A péntektől vasárnapig tartó 3 lelki nap programja hasonló a Cor-Way® 1 napos programjának tartalmához, de életvezetési tanácsokkal és táplálkozási alapoktatással is kiegészül. 

2017. október 20-22 Szombathely Martineum Felnőttképző Akadémia

 

Jelentkezés, részvétel, fizetési tudnivalók

A részletes információk a programokra ezen a honlapon találhatóak.

FONTOS: A jelentkezés, a részvételi díjak, a fizetési feltételek egyes helyszíneken változnak. Egyes helyszínek részvételi díja támogatott. KÉREM figyelmesen olvassa el a kép alatt található részleteket.  

Részletes tudnivalók »

Praktikus öltözet

Időjárásnak megfelelő, réteges, sportos, egyszerű öltözetet javaslunk. Bár az alapoktatás sík terepen zajlik, praktikus a sportcipő használata.
A délutáni, teremben zajló foglalkozásra kérjük, benti váltócipőt is hozzanak a résztvevők.

A természetben zajló nordic walking oktatásra tesztbotokat biztosítunk. Többféle botot is ki lehet próbálni az oktatás során.

A többórás oktatásra a kis hátizsákba vizet is érdemes csomagolni.

Hogyan jutok oda?

Helyszínek, szervezők