Adatok betöltése...

Programok

Mozi

Mozi

A nap árnyékában (2015) Válogatás a Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm fesztivál (BIDF) legjobb filmjeiből

AGORA - Savaria Filmszínház 

+3694312280

http://www.savariamozi.hu/

jegypenztar@agora-savaria.hu

2019.02.19 (Kedd), 18:00

    1
  • Műfaj:

    • feliratos orosz dokumentumfilm 106 perc
  • Belépőjegy:

    • Az ART-MOZI az EUROPA * CINEMAS és az ART Mozik Nemzetközi Szövetségének tagja. 2019. február 14-20. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával. (KN) Korhatár nélkül megtekinthető, (6) 6 éven aluliak számára nem ajánlott (12) 12 éven aluliak számára nem ajánlott, (16) 16 éven aluliak számára nem ajánlott, (18) 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Helyár: 1.200 Ft Diákok, nyugdíjasok, nagycsaládosok, fogyatékkal élők részére 1.000 Ft Szent Márton kártyával 20% kedvezmény Pénztárnyitás az első előadás előtt fél órával. A műsor- és teremváltoztatás jogát fenntartjuk. H É T F Ő N M O Z I N A P : minden jegy csak 1.000 Ft!

Ez a film az ideális életről szól egy ideális országban: Észak-Koreában. Látunk egy ideális iskolába járó kislányt, ideális gyárakban dolgozó ideális szülőkkel, akik mindannyian egy ideális lakásban élnek a főváros szívében. Láthatjuk, hogy milyen sok erőfeszítést igényel az észak-koreaiaktól ennek az ideális világnak a fenntartása. A kislány az „úttörő avatásra” készül, hogy majd az ideális társadalom tagjaként a Kim Il-sung nagyvezért szimbolizáló örök napsugár fényében élhessen. VIitaly Mansky páratlan filmje az egyetlen leleplező film a koreai kommunista propaganda-gépezet működéséről. Vakmerő kísérlet arra, hogy a látszat mögött rejlő igazságot végre láthassa a világ.

Az ART-MOZI az EUROPA * CINEMAS és az ART Mozik Nemzetközi Szövetségének tagja. 

2019. február 14-20.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával.  

(KN) Korhatár nélkül megtekinthető, (6) 6 éven aluliak számára nem ajánlott (12) 12 éven aluliak számára nem ajánlott, (16) 16 éven aluliak számára nem ajánlott, (18) 18 éven aluliak számára nem ajánlott.       

Helyár: 1.200 Ft Diákok, nyugdíjasok, nagycsaládosok, fogyatékkal élők részére 1.000 Ft

Szent Márton kártyával 20% kedvezmény  

Pénztárnyitás az első előadás előtt fél órával.

A műsor- és teremváltoztatás jogát fenntartjuk. H É T F Ő N    M   O   Z   I   N  A  P : minden jegy csak 1.000 Ft!

 

Részletes műsor: www.savariamozi.hu

ONLINE JEGYFOGLALAS: JEGYFOGLALAS.SAVARIAMOZI.HU

Hogyan jutok oda?

További Programok

Helyszínek, szervezők