Adatok betöltése...

Programok

Kiemelt rendezvények

Savaria Történelmi Karnevál

Savaria Történelmi Karnevál

Táncbemutatók a misztikus kelet világából

Keleti udvar (Savaria Mozi árkádja) 

3694510160,3694510161

http://www.karnevalsavaria.hu

2018.08.26 (Vasárnap), 15:00

Kelet Varázsa Hastáncformáció – Sopron – hastáncelőadás
A Sopronban 2011-ben alakult Kelet Varázsa Hastáncformáció alapító tagjai már több, mint egy évtizede táncolnak együtt. 2017-ben az IDF Világbajnokságon háromszoros világbajnoki címet értek el. Repertoárjukon szerepel a kelet tánca mellett a flamenco- és hula fúzió, valamint a magyaros fantázia stílus is.

Fátyolvirág Hastánccsoport – Bocfölde
A csoport 2013-ban alakult meg Boronyák Adrienn vezetésével. Céljuk, a mozgás és az egészséges életmód terjesztése főként hölgyek körében, hiszen ez a fajta kortalan mozgás rendkívül jótékonyan hat a női szervezetre, annak változásaira.

Asther és a Kőszegi Orientális Táncklub
Céljuk egy olyan tánc népszerűsítése és gyakorlása, mely a női testet és lelket egyaránt szépíti. A csoport számára a hastánc nélkülözhetetlen elemévé vált az életnek, mágnesként tartja össze ezt a kis, női közösséget. Repertoárjukban a klasszikus orientális tánctól kezdve, a folklóron át és  a látványos show-n keresztül a fúzióig változatos műsorszámok szerepelnek. Kőszeg város rendezvényeinek és a környékbeli hastáncéletnek is rendszeres szereplői.​​​​​​ 

Jade Vépi Hastáncklub – hastáncelőadás
Kèt oszlopos tagja Gyűrű Zsuzsa, és Habda Viktória akik már 11 éve a tánc szerelmesei. Több országos versenyen értek el dobogos helyezést és arany minősítést. A csapathoz csatlakozott Déri Kata aki szintén kiemelkedő eredményeket ért el országos versenyeken. A lányok folyamatosan gyarapítják tudásukat hazai és külföldi mestertanároktól. A klub legkisebb növendékei a Jáde Gyöngyöcskéi akik három éve bontogatják szárnyaikat Habda Viktória kezei alatt.

Nethy – Szombathely – hastáncelőadás
9 éve ismerkedik a keleti táncokkal. Bangó Mária Mira nyitotta ki számára az Orient kapuját. Az egyiptomi és modern stílus egyaránt érdekli, több hastáncversenyen ért el arany minősítést.

Hogyan jutok oda?

További Programok

Helyszínek, szervezők