Adatok betöltése...

Programok

Kiemelt rendezvények

Savaria Történelmi Karnevál

Savaria Történelmi Karnevál

Táncbemutatók a kelet mesés világából

Keleti udvar (Savaria Mozi árkádja) 

3694510160,3694510161

http://www.karnevalsavaria.hu

2018.08.25 (Szombat), 15:00

Just For Fun Country Line Dance Club – Szombathely
Countrytánc-előadás

Shamila és ISIS Gyöngyei – Szombathely
Az orientális tánccsoport 2010 óta sikeresen működik Szombathelyen Skribáné Csuka Adrienn - Shamila vezetésével (Tagjai: Iván Bianka, Szalai Szilvia, Kokas Ramóna, Fülöp Orsolya). Repertoárjunk színes, a klasszikus, a folklór, vagy az eszközös modern fantáziatáncok megtalálhatóak műsoraikban. 

Francsics Viktória – Szombathely
Viki 7 éve kezdett a keleti táncokkal ismerkedni, majd felfedezte a bollywood stílust és autodidakta módon folyamatosan képzi magát.

Jade Vépi Hastáncklub
Kèt oszlopos tagja Gyűrű Zsuzsa, és Habda Viktória akik már 11 éve a tánc szerelmesei. Több országos versenyen értek el dobogos helyezést és arany minősítést. A csapathoz csatlakozott Déri Kata aki szintén kiemelkedő eredményeket ért el országos versenyeken. A lányok folyamatosan gyarapítják tudásukat hazai és külföldi mestertanároktól. A klub legkisebb növendékei a Jáde Gyöngyöcskéi akik három éve bontogatják szárnyaikat Habda Viktória kezei alatt.

Freya & Inanna – Szombathely
 A duó tagjai Paizer Aliz és Ipkovics Ágnes. A törzsi fúziós stílust képviselik. A hagyományos hastánc irányzatokkal szemben ebben a műfajban a független, modern amazont jelenítik meg a klasszikus, érzelmes nőalak helyett, modern nyugati zenei háttérrel.

Erika és táncosai – Körmend
Körmendről érkeztek  és rendszeresen részt vesznek a Karneválon. A csoport jól példázza a hastánc testet-lelket ápoló jótékony hatását. A tánc boldoggá teszi művelőit kortól és alkattól függetlenül! 

Nethy – Szombathely
7 éve ismerkedik a keleti táncokkal. Bangó Mária Mira nyitotta ki számára az Orient kapuját. Az egyiptomi és modern stílus egyaránt érdekli, több hastáncversenyen ért el arany minősítést.

Keleti Kaleidoszkóp
Showhastánc, törzsi fúzió és folklór Kovács Ági és Hajnal Nikol előadásában

Seres Zoltán és a Pharaoh Studio – Budapest
Kuriózum az Orientális udvar színpadán! Az orientális tánc egy férfi tolmácsolásában. Seres Zoltán és Pharaoh Studio Táncosai hét éve izgalmas, különleges műsorral ajándékozza meg a Keleti udvar közönségét.

Hogyan jutok oda?

További Programok

Helyszínek, szervezők