Adatok betöltése...

Programok

Kiemelt rendezvények

Savaria Történelmi Karnevál

Savaria Történelmi Karnevál

Cannaro - Café New York Párizs Budapest - koncert

Fő tér (Forum színpad) 

3694510160,3694510161

http://www.karnevalsavaria.hu

2019.08.25 (Vasárnap), 18:00

A canarro zenekar legújabb műsora gyönyörű énekes hölgyekkel a középpontban, melynek zenei világa a manouche swing, a jazz és a budapesti kávéházak hangulata egy csipetnyi Párizzsal fűszerezve.

A Canarro zenekar legújabb műsora gyönyörű énekes hölgyekkel a középpontban, melynek zenei világa a manouche swing, a jazz és a budapesti kávéházak hangulata egy csipetnyi Párizzsal fűszerezve.

A CANARRO ZENEKAR LEGÚJABB MŰSORA, melyben múlt századforduló budapesti szalonjainak, bárjainak hangulata, az európai gipsy jazzel keveredve teremt egy izgalmas sajátos hangulatot. A színpadon a zenekar meghívására és nagyörömére csodálatos énekesnők tolmácsolásában hangzanak el dalok magyarul, franciául, angolul, mindeközben pedig hol a jazzhez, hol pedig a virtuóz gitároshoz, Djangohoz kerülünk közelebb, hol pedig remélhetőleg a hölgyek szívéhez. A Canarro koncerten a közvetlen zenei örömnek és az önfeledt hangulatnak lehetünk szem és fül tanúi.

A zenekar tagjai: Sidoo Attila, Jakab Viktor, Kovács Zoltán, Soós Márton, Cseh Balázs, Szakál Tamás, és akiknek nem csak a hangjukban gyönyörködhegtünk: Sapszon Orsolya és Zelencsuk Kata. www.canarro.hu

Hogyan jutok oda?

Helyszínek, szervezők