Adatok betöltése...

Programok

Kiemelt rendezvények

Savaria Nemzetközi Táncverseny

Savaria Nemzetközi Táncverseny

2017.06.03 (Szombat), 13:00

A nemzetközi táncélet kiemelkedő eseménye, melynek keretében 2016-ban az Ifjúsági Tíztánc Európa-bajnokság résztvevőinek szurkolhat a nívós eseményre látogató közönség. Fergeteges zene, tüzes ritmusok, lenyűgöző táncmozdulatok. Látogasson el Ön is a tánc fővárosának e páratlan eseményére!

Az első Savaria Nemzetközi Táncversenyt 1966-ban rendezték meg, s azóta a táncsport legjobb versenyzői minden évben szigorú szakmai zsűri előtt mutatják be latin, illetve standard táncokból szerzett tudásukat, felkészültségüket. A rendezvény öt évtizedes múltja méltán vívta ki a szakmai körök elismerését, s tette Szombathelyt nemzetközi szinten elismertté, a tánc fővárosává. Ezt igazolja a város pezsgő táncélete is: Szombathelyen a tánckultúrára nevelés már óvodás korban kezdődik. A tüzes ritmusoknak, a táncosok közötti tökéletes összhangnak, gyönyörű táncruháknak és kecses mozdulatoknak köszönhetően mindig teltház előtt zajlik a rendezvény.

51. SAVARIA NEMZETKÖZI TÁNCVERSENY

WDSF EUROPEAN CHAMPIONSHIP YOUTH TEN DANCE 2016
WDSF Ifjúsági Tíztánc Európa-bajnokság

Szeretettel várjuk Önöket 2016. június 11-én az 51. Savaria Nemzetközi Táncversenyre, az AGORA – Művelődési és Sportházba.

Program:

13.00 Elődöntők
19.00 Középdöntők, döntők

Jegyelővétel: jegy.agorasavaria.hu

Hogyan jutok oda?

Helyszínek, szervezők