Adatok betöltése...

Programok

Gyerekeknek

Gyerekeknek

Nefelejcs Desszertműhely

Nefelecs Desszeretműhely 

2023.11.24 (Péntek), 14:00

Ha Te már jártas vagy a mézeskalács sütésben, de idén szeretnéd a mézeseidet még dekoratívabban díszíteni, akkor Neked ajánlom ezt a tanfolyamot.

A mézeskalács díszítési technikákat szeretném Neked megtanítani, mint a fénymáz, íróka és terülőmáz készítése és alkalmazása. A terülőmáz, vagy hívhatjuk cukormáznak, a vajas kekszen is alkalmazható bevonat, ha nálad ezt kedveli jobban a család.

Mi történik ebben az öt órában?

Az oktatáson átbeszéljük az egyes díszítési technikákat, majd közösen elkésztjük a díszítő anyagokat. Ezen a foglalkozáson már nem sütünk mézeskalácsot, a díszítésre koncentrálunk, mert egy szépen díszített mézeskalács kedves kis ajándék lehet bárkinek.

Díszít mindenki, külön-külön egy nagy méretű mézeskalács diótörőt (kb. 16 cm) és több kisebb méretű mézeskalácsot különböző technikákkal. Az elkészült művek hazavihetőek.

A workshop, ami kb. 5 órás, kis létszámú (max. 6 fő), megfelelő a receptek átbeszélésére, majd a gyakorláshoz is. Közösen készítjük el a dekor anyagokat, színezzük, valamint kitérek a gyakoribb hibákra, ami ebben a témában felmerülhet.

A workshopon megszerzett tudásoddal, elsajátított technikákkal egyedi ajándékcsomagokat lepheted meg családodat, barátaidat.

Helyszín: 9700 Szombathely, Gyöngyösparti st. 1. 2. üzlet

Időpont: 2023. november 24. péntek 14:00 - 19:00

A workshop ára: 13.000 Ft/fő

Regisztrálni az alábbi email címen tudtok:

email címem: nefelejcs.dm@gmail.com

További információért keressetek bátran!

+36 30 500 4150

Hogyan jutok oda?

További Programok

Helyszínek, szervezők