Adatok betöltése...

Programok

Előadás/Kiállítás

Előadás/Kiállítás

Máskép(p)

helytörténeti fotó- és filmpályázat eredményhirdetése

helytörténeti fotó- és filmpályázat eredményhirdetése

Berzsenyi Dániel Könyvtár (BDK) 

+3694513530

http://www.bdmk.hu/

bdmk@bdmk.hu

2017.02.01 (Szerda), 10:00

A Berzsenyi Dániel Könyvtár és a Szombathelyi Szépítő Egyesület az OTP Bank Nyrt. támogatásával helytörténeti fotó- és filmpályázatot hirdetett általános és középiskolás, valamint főiskolás és egyetemista diákok részére Máskép(p) címmel.

Arra kértük a pályázókat, hogy fényképezőgéppel vagy kamerával rögzítsék a megyeszékhely számukra legérdekesebb helyeit, városrészeit, nevezetes és rejtett épületeit, épületrészleteit, utcáit, kulturális és természeti értékeit, neves rendezvényeit, esetleg közéleti személyiségeit. A lényeg az volt, hogy olyan alkotások szülessenek, melyek a szokásos ábrázolásoktól eltérő módon, más nézőpontból, egyéni látásmóddal mutatják be várost.

A december 10-i határidőig 49 fotó és 22 film érkezett a pályázatra. A beérkezett pályaműveket fotósokból, filmes szakemberekből álló zsűri értékelte. Kategóriánként a három első helyezettre és két különdíjasra tettek javaslatot, mely alapján kialakult a végeredmény. Ennek ismertetésére, vagyis a díjátadóra 2017. január 31-én került sor a Berzsenyi Dániel Könyvtárban. A rendezvény keretében kiállítás nyílik a beérkezett fényképekből, mely február 28-ig tekinthető meg.

A pályázat további támogatói voltak: A-Z Net Kft, Libri, Hírlevél Plusz, Vaskarika.hu és Nyugat.hu.

 

Hogyan jutok oda?

További Programok

Helyszínek, szervezők