Adatok betöltése...

Programok

Előadás/Kiállítás

Előadás/Kiállítás

KUTYAREFORM - Nyakas Gábor kutya tréner és coach előadása

AGORA - Művelődési és Sportház 

2019.01.10 (Csütörtök), 19:00

    1
  • Belépőjegy:

    • Jegyár: 3.900 Ft, 4.900 Ft; 5.900 Ft

JANUÁR 10.

AGORA-MSH

KUTYAREFORM - Nyakas Gábor kutya tréner és coach előadása

Nyakas Gábor: kutya  tréner és coach. Nemzetközi versenybíró és rendőrségi kutya kiképző. Egészen fiatal kora óta a kölcsönösen a kutyák bűvkörében él. Különleges képességei és a kutyákkal való kapcsolata már ekkor legendássá vált környezetében. Idővel ez a képesség a hivatásává és munkájává vált. A világ legjobb kutya trénereinek Bárth Bellon, Ivan Balabanov, Dr.Helmut Reiser, Fred Hassen előadásainak folyamatos vendége. 

Külföldön csak A MAGYAR KUTYA SUTTOGÓ-ként emlegetik. Cesar Millan előadásinak magyar szakmai referense.  A kutyák nevelésének területén elért módszerei egyszerre forradalmiak, egyedülállóak, de mindenek előtt hatásosak.Interaktív, filmekkel dokumentált és a színpadon  is - random módon kiválasztott idegen kutyákkal - bemutatott gyakorlatai és élő helyzetei a hétköznapi kutyanevelési problémákra nyújtanak megoldást.

Megmutatjuk hogyan tud mindenki nagyon egyszerűen könnyen és gyorsan elérni azt, amit szeretne a kutyájától.

A KUTYAREFORM C. előadás érintett témakörei:

Hogyan gondolkodnak és működnek a kutyák. Hogyan gondolkodnak az emberek.

Miért nem hallgatnak a kutyák bizonyos helyzetekben a gazdáiknak; azaz összes probléma forrása abból adódik, hogy nem értjük meg azokat a jelzéseket amelyeket a kutyák küldenek felénk!

Nyakas Gábor bemutatja hogy csinálja Ő: kutyák a színpadon. Bemutatásra kerül a helyes kommunikáció, és motiváció.

A módszerének lényege nagyon rövid és mindenki számára nagyon érthető elmagyarázása: az úgynevezett hármas szabály megértése.

Az előadás alatt a következő problémás témakörökre kapunk választ és megoldást : felugrálás, ásás, rágás, a póráz húzása, folyamatosan elszökik a kutya, egyfolytában ugat a kutya, mindent összeszed a földről, ellopja a dolgokat, nem jön vissza a hívjuk, támadja a kutyákat és vagy az embereket ( agresszió )!

Egyből működő, hatásos megoldások. A KUTYAREFORM módszerével nincsenek hosszú gyakorlási folyamatok az első pillanattól fogva működő praktikák.

Az előadás végén kérdezz-felelek a közönséggel.

A KUTYAREFORM előadás keretében az előadás végére mindenki érteni fogja nemcsak a saját kutyáját, hanem általában a kutyák viselkedését jelzéseit!

Jegyár: 3.900Ft, 4.900 Ft; 5.900 Ft

Jegyek elővételben az  AGORA – Jegyirodában (Március 15. tér 5., Tel.: 20/502-9351, nyitvatartás: H–P 9.00–17.00 és Szo 9.00–13.00) válthatók.

Hogyan jutok oda?

További Programok

Helyszínek, szervezők