Adatok betöltése...

Programok

Előadás/Kiállítás

Előadás/Kiállítás

III. Csokoládé és kézműves vásár Szombathely

Oladi Általános Iskola, Középiskola és Szakiskola Rendezvényháza 

2019.03.23 (Szombat), 09:00

    1
  • Belépőjegy:

    • Támogatói jegy: 300,- Ft, mellyel az integrált játszóterek létrehozását támogatjuk közösen, a Mák Dóri-DKM Alapítvány szervezésében, s a játszótéri elemek beszerzéséhez közösen járulunk így hozzá.

Egyedi csokoládék, Magyar termékek, kézműves portékák. Minden ami egyedi, saját készítésű, szívek lelkek benne vannak a kis apróságokban.
Húsvétra, Anyáknapjára, Gyereknapra vagy Esküvőre, születésnapra keresel valami egyedit, azt itt megtalálod ❤️
Csokoládék, bonbonok óriási választékban, grillázs, méz, gyurmacsoki, diétás és magvas-csokis finomságok, szörpök, lekvárok, sütik, újrahasznosított ékszerek, selyem csodák, egyedi gyurma és fém ékszerek, kiegészítők, kerámiák, őstermelők finomságai, tiszta gyümölcslevek, s minden amit az értékesítő maga készít.
Gyerekeket a különterem ismét sok szeretettel várja mindenféle kreatív foglalkozással és játékkal, ahol az Alapítványok tagjai és önkéntesei segítenek az apróságok elkészítésében vagy akár a legkisebbekkel játszanak amíg a szülők kicsit körbenéznek, vásárolnak.
Szombat és vasárnap is 9:00-19:00 óra között várjuk az érdeklődőket.
Támogatói jegy: 300,- Ft, mellyel az integrált játszóterek létrehozását támogatjuk közösen, a Mák Dóri-DKM Alapítvány szervezésében, s a játszótéri elemek beszerzéséhez közösen járulunk így hozzá. (Ősszel, 2018-ban, a közös összefogásnak köszönhetően a “legkisebb elemet” már beszerezhetjük)

Akadálymentes a hely, kívül belül könnyen járható kerekesszékkel, vakoknak és gyengénlátóknak önkéntesek segítenek, jeltolmács is lesz velünk, (ezt később még pontosan kiírjuk) a bejáratnál és bent is segítjük a mássággal élőket. ❤️

Hogyan jutok oda?

Helyszínek, szervezők