Adatok betöltése...

Programok

Egyebek

Egyebek

I. Apák Napja a Kámoni Arborétumban!

Kámoni Arborétum és Ökoturisztikai Központ 

2018.06.17 (Vasárnap), 14:00

Hagyományteremtő szándékkal rendezi meg első apák napi családi programját a szombathelyi Kámoni Arborétum, a Kámoni Arborétumért Egyesület és a H+ Média és Kulturális Egyesület közreműködésével. A 2018. június 17-én, 14:00 és 18:00 között megrendezett eseményen a GPS családi kincskeresés, kézműves foglalkozások, arcfestés és kávékülönlegességek kóstolója mellett lehetőség nyílik megmérettetni tudásukat és ügyességüket azoknak, akik neveznek a gurigolf versenyre. A játékmester a játék feltalálója, Tóth István lesz. 

A programon látogatók megtalálják a hplusz.hu helytörténeti standját is, ahol kvízek, totók, színezők, kirakók várják az érdeklődőket, emellett megismerkedhetnek az arborétum több, mint 125 éves történetével is.

A nap zárásaként, 18:00 órától a Rózsabors Műhely ad koncertet. A zenekar februárban, a Berzsenyi Dániel Könyvtárban mutatta be legelső CD-jét, amely Tóthárpád Ferenc verseskötetének mellékleteként jelent meg. A koncert alatt lehetőség nyílik a kötet megvásárlására is.

A program idején (14:00-18:00) a felnőtt jegy 700 Ft, a kedvezményes (diák, nyugdíjas 500 Ft). 10:00 és 14:00 óra között az arborétumi jegyárak érvényesek.7

A rendezvény bevételéből támogatjuk az arborétum különleges növényállományának gyarapítását.

Rövid videó a gurigolfról:
https://www.youtube.com/watch?v=fhaqGWCDmEw

Hogyan jutok oda?

Helyszínek, szervezők