Adatok betöltése...

Programok

Egyebek

Egyebek

Felhívás húsvéti locsolóvers beküldésére

Szombathely,  Fő tér 

+36205029351

http://www.agorasavaria.hu/

titkarsag@agora-savaria.hu

2018.03.18 (Vasárnap), 05:00

A 2018. évi Húsvéti Vásáron locsolóvers-fal kerül felállításra Szombathely Fő terén. Keressük azokat a hagyományos falusi és városi, valamint új locsolóverseket, amelyek a versfalon megjelenhetnek.

A beküldött locsolóversek közül előminősítést követően 16 db kerül kiválasztásra, amelyek - a beküldő nevével - Szombathely város honlapján és a Fő téren felállított locsolóvers-falon lesznek megtekinthetők. A 16 locsolóvers közül szavazás útján kerül kiválasztásra a szombathelyiek és a vásári közönség tetszését leginkább elnyerő vers.

Szavazni 2018. március 18-tól március 29-én 12.00 óráig lehet a honlapon, valamint a Húsvéti Vásárban erre kijelölt pavilonban.

Az így megjelent versek beküldői/alkotói elismerésben, a közönségszavazat alapján legjobbnak ítélt 3 vers beküldője díjazásban részesül:

  • 1. helyezés: 4 főre szóló belépőjegy a Gyermek Hollywood Classics előadására a Savaria Szimfonikus Zenekar felajánlásából, valamint 4 főre szóló családi vacsora a megújult Pannónia Étteremben;
  • 2. helyezés: 4 főre szóló mozijegy az AGORA Savaria Filmszínházban egy tetszőlegesen kiválasztott filmre;
  • 3. helyezés: 4 főre szóló belépőjegy a Savaria Megyei Hatókörű Városi Múzeum felajánlásából.

Beküldési cím: titkarsag@agora-savaria.hu

Beküldési határidő: 2018. március 10.

Formátum: e-mail, csatolt Word dokumentum.

Kérjük a pályázó adja meg nevét, életkorát (amennyiben 14 év alatti a beküldő), lakcímét, e-mail és telefonos elérhetőségét, valamint hozzájárulását a vers, valamint az alkotó nevének közzétételéhez.

További információ kérhető: Prieger Szabolcs igazgatóhelyettestől a 94/312-666 és a 0630/400-3490 telefonszámokon, valamint a e-mailben a prieger.szabolcs@agora-savaria.hu címen.

AGORA Szombathelyi Kulturális Központ

Hogyan jutok oda?

További Programok

Helyszínek, szervezők